Marje Hansar: Õllesummer üllatab fänne ja uusi külastajaid mitmete uuendustega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer
Õllesummer Foto: Õllesummer

Suve suurim sündmus Õllesummer Festival tuleb taas ja seekord täis põnevaid muudatusi, seega pole mõtet Lätti sõita! Piletid on nüüd saadaval ja eelmüügist ostes on need poole soodsamad! Soodushinnaga 12-eurosed päevapiletid on Piletilevis müügil ja kiirustage, sest need pääsmed on saadaval 8. jaanuarini.

Legendaarne Baltimaade ja paljude muusikasõprade jaoks suve suursündmuseks peetud festival Õllesummer toimub 6. juulist 9. juulini Tallinna Lauluväljakul. Järjekorranumbriga 23 toimuval festivalil esineb üle 100 kohaliku artisti kümnel laval. Peaesinejatest välisartistide nimed avalikustatakse 2016. aasta kevadel ja Festival lubab ka sel suvel suurepäraseid artiste!

Varasemalt on Summeri lavalaudadel esinenud Pet Shop Boys, Moby, Franz Ferdinand, Calvin Harris, Placebo, Mika, the Cardigans, Scissor Sisters, Manic Street Preachers, Bastille, Hurts, Alphaville jpt.

Foto: Michael Unt

Festivali peakorraldaja Marje Hansar ütleb, et festival üllatab oma fänne ja uusi külastajaid mitmete uuendustega: «Plaanis on panna püsti kaks uut lava ning avada mitu festivaliala, mis pakuvad lisaks kvaliteetsele muusikaelamusele ka muid naudinguid, näiteks on plaanis Tänavatoidu osa, kus pakutakse käsitööburgereid, väikeste pruulikodade poolt toodetud jooke ning muud kvaliteetset.»

Foto: Michael Unt

Alates 8. detsembrist 8. jaanuarini maksab iga festivalipäeva üksikpilet 12 eurot, 8. jaanuarist maksab päevapilet 15 eurot, festivalinädalal alates 4. juulist maksab üksikpilet 20 eurot. Päevapileti soodushind lastele/pensionäridele on alates 8. detsembrist 9 eurot, festivalinädalal alates 4. juulist on päevapileti hind lastele/pensionäridele 12 eurot. Passi hind on alates 8. detsembrist kuni 8. jaanuarini 29 eurot, festivalinädalal alates 4. juulist maksab pass 45 eurot.

Õllesummer Festivali päevapilet tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljaku alale vabalt valitud päeval, festivalipass tagab sissepääsu Tallinna Lauluväljakul asuvale alale 6.-9. juulil. Festivaliala on avatud iga päev ajavahemikus 17.00 kuni 01.00.

Piletid on saadaval Piletilevis.

Vaata klippi eelmise aasta Õllesummeri Festivalist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles