Argo Ader jäi kohtus õigeks: mehed ei lavastanud 2008.aastal avariid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader koos kaaslasega
Argo Ader koos kaaslasega Foto: Erlend Štaub

Harju maakohus jättis rahuldamata Seesam kindlustuse hagi kuulsa kulturisti ja personaaltreeneri Argo Aderi vastu, millega ettevõte nõudis talt ligi 50 000 euro tagastamist. 

Harju maakohus jättis tänase otsusega rahuldamata Seesam Insurance AS hagi Argo Aderi vastu 49 134,70 euro tasutud kindlustushüvitise nõudes, samuti sissenõutavaks muutunud viivise 15 715,46 euro nõudes ning alates 31.12.2014.a sissenõutavaks muutuva viivise nõudes, vahendab Postimees.

Harju Maakohtu pressinõunik Kristina Ots kommenteeris, et kohtuotsuses on kokkuvõtlikult märgitud, et kindlustusandja ei tõendanud ära, et Argo Ader lavastas tahtlikult liiklusõnnetuse. «Argo Aderi tahtlus liiklusõnnetuse lavastamisel ei olnud kohtu hinnangul tõendatud ka kriminaalmenetluse käigus kogutud tõenditega, sealhulgas mitmete ekspertiisidega,» ütles Ots.

Süüdistuse kohasel esitasid Argo Ader ja Johannes Pajula 2008. aastal Seesamile avalduse, mille kohaselt sõitis Pajula sama aasta 8. oktoobril Keilas kaubikuga ristmikult vasakpööret sooritades ette Aderi juhitud sportautole. Kindlustusselts luges sõiduki taastamisele mittekuuluvaks ning maksis Aderi pangakontole enam kui miljoni kroonini küündinud hüvitise, hiljem tekkis aga seltsil kahtlus, et avariid ei toimunudki, vaid mehed lavastasid selle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles