Galerii! Raskemuusika legend Judas Priest rokkis meestel nahktagid seljast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 7.detsembril kogunesid hevifännid Saku Suurhalli, kus Judas Priest andis kontserdi oma värskeima albumi «Redeemer of Souls» esitlustuuri raames.

Inglismaa päritolu heavy metal-bänd Judas Priest on tänaseks müünud üle 45 miljoni albumi ning bändi värskeimat loomingut kuuleb plaadilt nimega «Redeemer of Souls», mis ilmus eelmisel aastal ning on bändi järjekorras juba 17. stuudioalbum. Kitarrist Glenn Tipton on öelnud, et albumil on «18 lugu puhast klassikalist Priest-metalit».

Foto: Jelena Rudi

Seda said raskemuusika fännid tunda ka eilsel rajul kontserdil, kus tõelised hevifännid omal higistades nahktagid seljast rokkisid.

Foto: Jelena Rudi

Mõnusate roki-ja hevisaundidega rikastatud kontserdil sai nautida ka vanakooli maiguga valgusmänge ja videomaterjali. 

Foto: Jelena Rudi

Judas Priesti laulja Rob Halford pakkus vaatajatele ka korraliku kostüümide vaatemängu, vahetades iga paari loo tagant jakki. Olenevalt loo iseloomust, sai mehe seljas nautida needistatud nahktagisid, läikivaid jakke või teksamantlit. Loomulikult ei puudunud lavalt ka mehine ja üürgav mootorratas.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles