Titaanide heitlus! Jaanuaris esinevad klubis Tapper death metal žanri silmapaistvamad bändid Kataklysm, Aborted ja SepticFlesh!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kataklysm
Kataklysm Foto: promo

17. jaanuaril «Of Ghosts and Gods» tuuri raames esinevad klubis Tapper sellised bändid, nagu Kataklysm, Aborted ja SepticFlesh. Tuuri peaesinejaks on Kanadast pärit bänd Kataklysm, kellel hiljuti ilmus välja samanimeline album «Of Ghosts and Gods». Kataklysm tuleb Eestisse esmakordselt, kuid nende tuurikaaslased Aborted ja SepticFlesh on Hard Rock Laagri raames Eestis juba esinenud. 

Kataklysm on asutatud 1991. aastal Kanadas, Kvebekis. Oma väga kiire loomingu ja agresiivsete trummide pärast bänd sai iseloomustatud „Northern Hyperblast“ stiilina. Oma pikka ajaloo jooksul Kataklysm on jõudnud tuuritada läbi maailma, esineda suurematel festivalidel ning välja anda 12 albumit. Viimane nendest „Of Ghosts and Gods“ on eriti kontseptuaalne. Iga albumi loo peale on filmitud oma visuaal klip. Kõik klipid on saadaval YouTube keskkonnas.

Foto: promo

Belgiast pärit Aborted on Euroopa underground’i üks väga tähtis tegelane. Vaatamata sellele, et aastade jooksul bänd on vahetanud liigi 20 muusikuid, laval Aborted toimib nagu väga võimas surmamasin! Tihedate koosseisu muutmiste pärast sai bänd internatsionaalse staatusi ja see tendents jätkub ka tänapäeval. Ainuke liige, kes on bändis algusest on Abortedi asutaja ja laulja Sven De Caluwe. Raskemuusika sõbrad on kindlasti Aborted’i näinud paar aastat tagasi Hard Rock Laagris.

Foto: promo

Samuti on Hard Rock Laagris mänginud ka Kreekast pärist SepticFlesh, kes on alati silma paistnud äärmiselt tehnilise pillikäsitluse ning Kreeka müfoloogia motiivide poolest nii muusikas kui ka laulutekstides ja lava kujunduses.

Piletid kontserdile on juba müügil kõikides Piletilevi punktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Soodsamad fännipiletid on saadaval Tallinna kaupluses Stanford Music, pubis Woodstock ning Tartus kaupluses Stanford Music. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles