Kohus keelas «Pealtnägijal» erivajadustega lapse loo näitamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas, «Pealtnägija»
Mihkel Kärmas, «Pealtnägija» Foto: Andres Haabu

ETV «Pealtnägija» andis täna Facebooki kaudu teada, et kohus keelas eilse saate ühe loo näitamise ja seega jäävad kordused ära.

«Kohus keelas eilse saate ühe loo näitamise. Seetõttu jääb täna keskpäeval ära eilse Pealtnägija kordus ning homme ja ülehomme eetrisse minevad kordused on ca 13 minutit lühemad,» andis saate tiim teada.

«Nimelt pöördus eilses saates figureeriva 6aastase «Oliveri» ema kohtusse ja sai hagi tagamise määruse, mille alusel ei tohi neid puudutavat lugu näidata. Mäletatavasti rääkis lugu, et erivajadustega eelkooliealiste laste arv on Eestis lühikese ajaga kahekordistunud, kuid õiguskantsleri hinnangul paljudes omavalitsustes ei tagata neile vajalikke teenuseid. Näitena tõime «Oliveri» kaasuse. Kuna keelav kohtumäärus jõudis telemajja eile õhtul, vahetult enne saadet ja me ei jõudnud sellele reageerida, läks lõik siiski eetrisse, aga kordustest jääb see välja kuni määruse kehtivuse lõpuni või kohtuvaidluste tulemuseni.»

Erakorraline teadaanne! Kohus keelas eilse saate ühe loo näitamise. Seetõttu jääb täna keskpäeval ära eilse Pealtnägija...

Posted by ETV Pealtnägija on Thursday, 10 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles