Tanel Padar ja sõbrad rõõmustavad kuulajaid Tallinnas Sepo Seemaniga ja Tartus lisakontserdiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar
Tanel Padar Foto: Kalle Veesaar

Ansamblile Tanel Padar ja The Sun on 2015. aasta olnud ülimalt tegus tänu kevadel ilmunud kauamängivale «Ma näen sind», populaarsele telesaatele «Tanel Padar ja sõbrad», sügisel ilmunud samanimelisele albumile ning kümnetele ja kümnetele kontserditele üle Eesti. Bänd võtab oma aasta kokku viimaste kontsertidega Tartus, Tallinnas ja Pärnus.

«Meil on sellega seoses mõned uudised,» räägib Tanel Padar. «Esiteks on kiitva sõnumiga uudis Pärnu inimestele, et tänu sellele, et pärnakad on suured The Suni sõbrad ja tahavad meid jätkuvalt näha, on Pärnu kontsert välja müüdud. Õnneks nägime seda ohtu ette ja planeerisime Tartusse 27.12 lisakontserdi ning kõik kes soovisid tulla meile külla Pärnusse, saavad koos oma sõpradega võtta ette väikese sõbraliku autosõidu Tartusse. Teine sõnum on see, et meiega Pärnus koos esinev Sepo Seeman astub meiega koos lavale ka Tallinnas - et oleks ikka uhkem ja toredam! Nii on Tallinnas laval Tõnu «Tõun» Timm, Jaanus Nõgisto, Sepo Seeman ja Ivo Linna.»

Lisaks paneb laulja kõikidele huvilistele südamele tõsiasja, et jätkuvalt pole ükski kontsertsaal Eestis veel piiramatu mahutavusega: «See on vist küll igal aastal täpselt samamoodi - ootadakse piletite ostmisega kuni viimase hetkeni ja siis ollakse pettunud, et kontsertelamuse saamiseks tuleb ette võtta sõit kuskile kaugemasse linna või siis üldse ilma jääda, sest piletid kodu lähedasele kontserdile on otsas. Head sõbrad, kui teil on veel piletid ostmata aga soov on Tanel Padar & The Suni koos sõpradega laval näha, siis palun ärge jätke piletite ostmist viimasele hetkele - sest nii ei pruugi te üldse meid näha,» lõpetab Padar.

Foto: TV3

Tanel Padar & The Sun reisisid sel suvel mööda kaunist Eestimaad ning sellest ettevõtmisest sai üks meeleolukas ja südamlik teekond täis uusi ja vanu sõpru, head muusikat ning põnevaid kogemusi. Tänu reisiseltskonda saatnud kaameratele võis sellele teekonnale kaasa elada terve sügise vältel TV3 ülipopulaarse saatesarja «Tanel Padar ja sõbrad» vahendusel. Kuna talveks jäi koostegemisest hinge väike igatsus, otsustati seda muusikalist teekonda oma sõpradega veel korrata.

Pileteid saab osta veel:

27.12 kell 15.00 toimuvale kontserdile Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus külalistena laval Eeva ja Villu Talsi ning Ivo Linna

27.12 kell 19.00 toimuvale kontserdile Tartus Vanemuise kontserdimajas, kus külalistena laval Eeva ja Villu Talsi ning Ivo Linna

28.12 kell 19.00 toimuvale kontserdile Tallinnas Nordea kontserdimajas, kus külalistena laval Tõnu Timm, Jaanus Nõgisto, Sepo Seeman ja Ivo Linna

Kuula helinäidet SIIN.

Loo pealkiri: «Soe tuul juustes»

Loo autor: Feliks Kütt

Salvestatud: Sepo Seemani kodus Pärnumaal Kristo Kotkase poolt.

Esitajad:

Sepo Seeman

Aleksander Seeman

Tanel Padar

Tarvo Valm

Danel Pandre

Tomi Rahula

Jaanus Salm

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles