Treiler: milline näeb välja rootslasest Tarzan?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «The Legend of Tarzan» reklaamplakat
Filmi «The Legend of Tarzan» reklaamplakat Foto: Wikipedia.org

Järgmisel aastal jõuab kinodesse uus filmi «The Legend of Tarzan», milles mängib peaosa Rootsi näitleja Alexander Skarsgård, kes on tuntud staari Stellan Skarsgårdi poeg.

Filmi treileris on näha peaosatäitjat, kes tavapäraselt on üsna kõhn, väga lihaselise ja sportlikuna, edastab The Local.

Alexander Skarsgårdi tegelane Tarzan päästab oma armastatu Jane`i (Margot Robbie) kurikaela käest, keda kehastab Christoph Waltz.

Režissöör David Yates on muutnud Tarzani algupärast lugu, pannes mehe elama viktoriaanlikusse Londonisse Lord Greystoke`ina. Kui ta läheb parlamendi saadikuna Kongosse, algavad Tarzanile omased seiklused.

«Tegemist ei ole klassikalise Tarzani looga, kus metsmees satub tsivilisatsiooniga kokku. See lugu on vastupidine, tsivilisatsiooni esindaja läheb oma juurte juurde ja klantskiht kooritakse džunglis maha,» selgitas peaosatäitja.

39-aastase rootsi näitleja sõnul oli Tarzani roll head füüsilist vormi nõudev ja selle tõttu käis ta enne võtete algust pidevalt jõusaalis.

«Neli kuud enne võtete algust ma sõna otseses mõttes elasin jõusaalis. Ma ei kohtunud pere ega sõpradega,» teatas Skarsgård.

Lisaks sai ta goreograafiatunde, et liikuda nagu liikusid 19. sajandi lõpu briti härrasmehed ja olla Tarzanina nagu «ahv».

«Koerorgaaf Wayne McGregor töötab tavaliselt maailmakuulsate balletitantsijatega. Minusugusega töötamine oli talle suur väljakutse,» nentis rootslane.

 Alexander Skarsgård kuulub Rootsi kõige kuulsamasse näitlejate suguvõsasse, mille liikmete seas on ta isa Stellan Skarsgård kõige kuulsam, olles mänginud sellistes kassahittides nagu «Good Will Hunting» ja «Pirates of Caribbean».

Alexander Skarsgårdi Hollywoodi läbimurre tuli vampiiridest kõnelevas teledraamas «True Blood».

«The Legend of Tarzan» jõuab vaatajateni järgmise aasta suvel. Lisaks Alexander Skarsgårdile, Margot Robbiele ja Christoph Waltzile teevad veel kaasa Samuel L. Jackson ja Djimon Hounsou.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles