Kasva suureks, Siska!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska.
Katrin Siska. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Hiljuti läks meedia peale tõsiselt närvi poliitbeib Katrin Siska. Oma koosa said Kroonika, noorpoliitik Anna-Maria Galojan ja isegi keegi kinoinimene Linda Ümera.

Oma arvamust avaldas loo peale oma blogis ka ajakirjanik  Mari-Leen Albers:

Ma ei ole selle nädala Kroonikat lugenud, aga olen teiste portaalide vahendusel saanud teada, et endisest ninja-tüdruk Katrin Siskast olla mingi lugu ilmunud, millel siis tõepõhja pole.

Nüüd kräunub Siska meediaportaalides, et Anna-Maria Galojan on tema laimuloo tellinud (loe näiteks siit!) ja ega Galojangi võlgu jää, teatades, et Siska on ebastabiilne (loe siit!).

Teate, mis mina arvan?

Arvestades, et mul on täiesti paar kogemust Siskaga olemas, kusjuures ühel korral on ta olnud kohe nii kuri, et tahtis mind kohtusse anda…

Siska võiks suureks kasvada, saada aru, et poliitika- ja meediainimesega käib kaasas teatud trall ajakirjades-ajalehtedes-portaalides, et ta ei saa iga vihjet kontrollida-kommenteerida ja selline hilisem halamine, et mind laimatakse ja kõik on vale, jätab ainult temast nõmeda mulje.

Minul isiklikult pole Siska vastu midagi, väga tore inimene on, aga kui ta selliseid avaldusi teeb a’la Galojan mustab mind, siis c’mon, get over it!

Ma olen ammu aru saanud, et igasugune kräpp, mis ilmub, elagu oma elu ilma minuta, ma ei pea kommenteerima ja kaagutama, kas see on õige või vale. Need, kellel vaja, need teavad, kuidas asjad on ja ma ei pea läbi Elu24, Publiku jm portaalide kellelegi midagi tõestama.

Seega soovitan preili Siskal suureks kasvada ja lollidest üle olla, sest praegusel juhul tekitab ta ise draamat!

Mida arvad Siska käitumisest Lindakivi direktrissina Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles