Maailma seksikaim mees on Ryan Reynolds!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds Foto: SCANPIX

Mainekas USA seltskonnaajakiri People nimetas 2010. aasta seksikaimaks meheks näitleja Ryan Reynoldsi.

Loomulikult on näitleja pilkupüüdvad kõhulihased miljoneid naisi minestama pannud, kuid tänavune seksikaim mees armastab neid ka naerma ajada, kirjutab People.

Kolme vanema vennaga Kanadas kasvanud staar on õppinud kõigesse huumoriga suhtuma.

«Sa pead lihtsalt vooluga kaasa minema. See annab mu perekonnale põhjuse mind terve ülejäänud elu narrida,» kommenteeris Reynolds oma uut tiitlit.

Näitleja loodab, et see muudab abikaasa Scarlett Johanssoniga kodust elu säravamaks: «Nüüd ütleb ta: «Seksikaim mees, vii prügi välja!» See kõlab tõesti palju paremini. Kõige raskem saab olema selle tiitli mainimine vestluses suvaliste võõrastega.»

Seksikamate meeste esikümnesse mahtusid veel John Hamm, Kellan Lutz, Drake, Matthew Morrison, Jon Bon Jovi, Joe Manganiello, Robert Downey jr ja Jesse Williams.

Ajakiri People valib seksikaimat meest 1985. aastast, alustades Mel Gibsonist. Kaks korda on tiitli pälvinud Richard Gere, Brad Pitt, George Clooney ja Johnny Depp.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles