Vaata «Eesti Tippmodell» uue hooaja ülivinget saatepead! Kuidas meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 alustab uut hooaega Kanal 2 tõsielusari «Eesti tippmodell».

Saate «Eesti tippmodell» tarvis valmis ka ülivinge saatepea, mis filmiti suvel Noblessneri sadamas.

Režissöör Oliver Muraveiski: Võte kestis hommikul kaheksast kuni öösel kella üheni. Korraga oli platsil umbes 40 inimest + montaaz ja graafikud. Kogu projektiga tegeles kokku pea 50 inimest.

Reaalselt riputasime ükshaaval kõik modellid konksudega üles. Ehk siis tuli arvestada, et kaadrisse mahuks 14 liikuvat inimest korraga. Ja kuna me riputasime neid ükshaaval, siis pidime täpselt jälgima, et nad hiljem omavahel ei kattuks.

Omakorda tegi kogu võtte keeruliseks muidugi ka valguse muutus. Hommikul, kui alustasime, siis päike alles tõusis ja võtte lõppedes oli õues juba pilkane pimedus. Ehk siis siinkohal tuleb kiita kindlasti Epistula graafikudid Jakko Pitk ja Veiko Piirsalu, kes suutsid kokku lõigata 14 inimest ja paigutada nad perfektselt ka taustale.

Muidugi oleks seda kõike võinud ka lihtsamalt ja stuudios teha ning hiljem taust taha lõigata. Aga kuna mul oli selge nägemus milline saatepea peaks olema ja et ta ka realistlik paistaks, siis võtsime riski ja tegime reaalselt kogu show läbi.

Firma Tulekild oli kohal kogu oma pürotehnikaga - seega kõik tule ja plahvatustega seotud kaadrid on ehtsad.

Stilistika tegi Kätlin Kikkas.

Lõpliku lihvi andsid samuti Epistula graafikud Jakko Pitk ja Veiko Piirsalu.

Võib öelda, et see kuidas vaimusilmas saatepead ette kujutasin, selline see täpselt olema saigi. Minu jaoks tasus see risk tasus end kuhjaga ära, aga kas vaatajate jaoks ka? Eks see paistab juba täna õhtul.

Vaata videot!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles