Vaata! OnWheels'i trikiratta meeskond testis Põhjamaade suurimat elamusspordikeskust «Spot Of Tallinn»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talis Viirpalu
Talis Viirpalu Foto: Artur Sadovski

Möödunud nädalavahetusel käis OnWheels'i trikiratta meeskonna sõitjad Talis Viirpalu ja Niko Ihander testimas verivärsket elamusspordikeskust «Spot Of Tallinn».

Spot Of Tallinn asub Tallinna lähedal, Peetrikülas ja tegemist on Põhjamaade suurima elamusspordikeskusega.

OnWheels.ee meeskonna liige ja 2015 aasta Eesti Meistrivõistluste kolmanda koha omanik Talis Viirpalu arvab, et Spot Of Tallinna valmimine on Eesti tänavaspordi maastikule ikka väga suur sündmus. Kogu kompleks annab meile võimaluse sõita loomingulisemalt suuremaid takistusi ja seetõttu viia tänavaspordi taset «järgmisele levelile».

Foto: Artur Sadovski

Talis Viirpalu lisas: «Kogu kompleks on tõesti suur ja võimalusi on väga palju. Mulle endale meeldib kõige enam suur bowl sektsioon, kus saab suure hooga sõita ja kõrgele lennata. Samamoodi on väga oluline ka suure foampit’i (megarämp pehmesse vahukaussi) olemasolu, kuhu sisse saab ohutult suuri trikke õppida. Eestis on tänavasport üha enam populaarsust võitev ala ning just Tallinnas toimub iga aasta Euroopa suurim BMX ja rulavõistlus «Simple Session». Nii «Simple Sessioni» pargid ja ka «SPOT’i» park on disainitud maailma tuntuima pargi disaineri Nate Wessel’i poolt. Niisiis on näha palju sarnaseid jooni ning just see annab meile võimaluse suurvõistluseks aasta läbi treenida.»

Foto: Artur Sadovski

SPOT avab uksed juba Jaanuaris. Rohkem infot värske elamusspordikeskuse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles