Elu24 video! Eesti Laulu poolfinalist I Wear* Experiment laevaga ei sõida ja tahaks teha täiskohaga bändi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2016 võistluslugu «Patience» on I Wear* Experiment’i 2016. aasta kevadel ilmuva debüütalbumi nimilugu ning ühtlasi teine singel albumilt. Elu24 uuris lähemalt, kuidas on kulgenud uue albumi salvestamine ja mida saab näha Eesti Laulu laval!

I Wear* Experiment koosneb kolmest liikmest: Hando Jaksi, Mikk Simson ja Johanna Eenma.

Bändi Eesti Laulu võistluslugu «Patience» räägib kannatlikkusest. "Kõik loo sõnad sünnivad nii, et me Hando ja Pisiga(Johanna Eenma) istume siin ja arutame elust ja olust. Kannatlikkuse teema tuli sellega, kuidas me oleme bändina pidanud ootama õiget hetke, aega ja olema kannatlikud mitmel rindel, et tulemus oleks veelgi vingem," kirjeldas Mikk bändi prooviruumis Elu24-le.

Aasta aega plaati sepistanud bändile tundus, et just «Patience» on hea algus, et harjutada eestlasi mõttega, et neil tuleb järgmine kevad plaat välja.

Foto: Erlend Štaub

Kuidas suhtub bänd aga Eurovisiooni tralli ja kas on valmis popartistidega Rootsis rinda pistma? "Eesti Laulu trall ei ole meie jaoks veel pihta hakanud ja ei ole veel oma mõttega jõudnud nii kaugele. Pärast plaadi salvestust on praegu vaja päriselu periood ära elada ja siis tuleb Eesti Laulu periood," kommenteeris Johanna, et kõik pole veel kohale jõudnud.

Rootsi on bänd igati valmis minema, ainult, et laevaga muusikud ei sõida, sest Handol on veits kartus ära uppuda.

Foto: Marianne Ubaleht

I Wear* Experiment teeb plaane ka Eesti Laulu laval üles astumiseks ja ideid arutatakse läbi valguskunstniku Meelis Lusmägiga: "Tal olid ka väga koreograafilised mõtted ja siinsamas stuudios esitas ta tantsukava, kuidas valgused ja visuaalid võiksid reaalses elus välja näha. Tuleb vähemalt sama äge kui iga meie kontsert."

Kolme andeka muusiku unistus oleks teha täiskohaga ainult I Wear* Experiment'i bändi ja ei midagi muud.

Vaata videost, kuidas hindavad bändiliikmed oma konkurente Eesti Laulul ja mis saab olema uuel albumil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles