Video: ameeriklanna sünnitas poja, kuid samas kaotas mehe ja ema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crystal Matrau-Belt pojaga
Crystal Matrau-Belt pojaga Foto: SCANPIX

USAs Michigani osariigis Kalamazoo osariigis sünnitas naine möödunud laupäeval keisrilõike abil lapse, kuid sellele järgnesid kurvad sündmused.

24-aastane Crystal Matrau-Belt tõi 12. detsembril poja ilmale Bronson Methodist haiglas ja helistas enne sünnitust kihlatule, et laps sünnib enne tähtaega, edastab ABC News.

«Mu mees küsis, kas ma vajan haiglas midagi ja lubas haiglasse sõita. Ta kinnitas, et armastab mind,» meenutas Matrau-Belt.

See kõne jäi paaril viimaseks. Matrau-Belti mees Emil Skokan III ja ema Peggy Nichols sattusid teel haiglasse liiklusõnnetusse ning hukkusid.

Matrau-Belt palus arste ta sünnitust tagasi hoida seni, kuni mees on haiglasse jõudnud, kuid arstide sõnul ei olnud see võimalik.

«Haiglas olid ka mu isa ja kasuema ning nad teadsid õnnetusest, kuigi mulle ei rääkinud. Tundsin kohe, et midagi on valesti,» lisas ameeriklanna.

Ta sai kihlatu ja ema surmast teada paar tundi pärast sünnitust.

«Kaotasin korraga nii mehe kui ema, kuid mulle on toeks mu poeg. Olen seni siiski juhtunust šokeeritud,» nentis naine.

Ameeriklanna ja ta mees olid pojale nime valinud päev enne sünnitust ja lapse nimi on Jeremiah James Matrau-Skokan.

Ema sõnul meenutab poeg välimuselt ja olemuselt oma isa.

Matrau-Belti mehe ja ema matused toimuvad veel sel nädalal, ta on sugulaste toel neid ette valmistanud.

Ameeriklanna lisas, et karm juhtum avas mitmeski mõttes silmad, et elu ei tohi võtta enesestmõistetavana.

«Iga eluhetk on tähtis, sest millalgi ei tea, kus su eluküünal ära puhutakse. Läbi elu ei maksa tormata, vaid vahel tuleb aeg maha võtta ja nautida seda, mis on südamelähedane,» jätkas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles