Kanal 2 aastavahetusprogramm naerutab eestlaste lemmikutega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja uue albumi "Elan päev korraga"esitlus klubis Venus
Tanja uue albumi "Elan päev korraga"esitlus klubis Venus Foto: Erlend Štaub

Aasta viimasel päeval jõuavad Kanal 2s ekraanile spetsiaalselt pühadeks valminud eri-osadega mitmed tele-edetabelite tipp-telesaated – kõik loomulikult piduõhtule iseloomulikus lustlikus meeleolus. 

Jan Uuspõld teeb Eesti rahvale taksojuht Urmas Kuldnoka rollis ausa ja üllatava pöördumise, «Naabriplika» vallavanema (Harry Kõrvits) võimas, ent poliitkorrektne pühadepidu päädib pöörase fiaskoga – kas põhjuseks on pidusöömingut läbi viima kutsutud «Köögi» peakokk Viktor (Indrek Taalmaa) oma meeskonnaga? Naljasari «Heeringas Veenuse õlal» on sedapuhku ekraanil täiesti ahjusoojade osadega, et õpetada aastavahetust õigesti vastu võtma. Lisaks kohtume üheks õhtuks lustakama formaadi võtnud «Reporteri» tegijate, vaatame tõtt Kanal 2 teleprogrammi naljakamate eetriapsudega ja avalikustame tuntud Eesti lauljate ja näitlejate põnevad uusaastalubadused.

Jan Uuspõllu kehastatud taksojuht Urmas Kuldnoka uskumatu avaldus Eesti rahvale

Ainult Kanal 2s! Lõppeva aasta vaieldamatult kõige ausama ülestunnistusega esineb tipp-näitleja Jan Uuspõllu kehastatud taksojuht Urmas Kuldnokk. Erisaatest „Taksojuht Urmas Kuldnoka uusaastatervitused“ käivad läbi mitmed lõppeva aasta Eesti märgilised näod – Tanel Padar, riikliku kirjanikupalga pälvinud Jürgen Rooste, karismaatiline EKRE poliitik Jaak Madisson, Eesti ühe suurima eduartikli Taxify asutaja Hendrik Raave ja paljud teised. Muide – kõik need tuntud tegelased kehastavad... iseennast! Urmas Kuldnoka üllatavad avaldused, tervitused ja ühiskonda rikastavad mõtted saadetakse Eesti rahvani otse taksoroolist, sest aeg, mõistagi, tähendab ju raha ja raha pole kunagi liiga palju...

«Taksojuht Urmas Kuldnoka uusaastatervitused» on Kanal 2 ekraanil 31. detsembril kell 22:00

«Naabriplika» ja «Köögi» kirglikult emblev duell

Eesti kõige populaarsemad huumorisarjad, «Naabriplika» ja «Köök» ühendavad vana-aastaõhtu erisaateks «Naabriplika piduköök» oma jõud ja naljad. Aastalõpu meeleolud on vallutanud ka Esna valla, kuhu pidusöömingut kutsutakse läbi viima «Köögi» peakokk Viktor oma meeskonnaga. Loomulikult ei möödu pidulik vastuvõtt aga viperusteta ja rahulikust gurmeeõhtust võivad asjaosalised vaid unistada.

Pühaõhtuks erilise hoole all küpsenud erisaade «Naabriplika piduköök» on Kanal 2 ekraanil 31. detsembril kell 20:30

 «Veenus Heeringa õlal» uhiuued osad naerutavad läbi õhtu

Naljasari «Veenus Heeringa õlal» jagab vana aasta õhtul kasulikku nõu, kuidas õigesti käituda. Kuidas esimesel kohtingul kaaslasele kustumatut muljet jätta? Kuidas autos kõrvalistujana kaasa sõites sõidukit mitte kraavi ajada? Missugused ettepanekud tasub silmarõõmule tantsupõrandal esitamata jätta? Kuidas restoranis klientidelt võimalikult palju jootraha välja meelitada? Mida silmas pidada sõpradele pühadesöömaaega valmistades? Millisel viisil abieluettepanekut tehes ütleb teinepool kindla „jaa“? Õpetussõnad toimivad ja neid on omal nahal katsetanud „Heeringas Veenuse õlal“ tuumik, Eesti tipp-näitlejad Liina Vahtrik, Tiit Sukk, Margus Prangli, Tiina Tauraite, Marilyn Jurman jne.

«Heeringas Veenuse õlal» ahjusoojad uued naljad on Kanal 2s 31. detsembril kell 21:30, 22:25 ja 23:05.

«Reporteri» aastavahetus jätkuvalt vabariigi kõige kuumemate sündmuste keskel –  hullumeelne meeleavaldus, pretensioonid, totrad vahelejääjad ja uued ning vanad uskumatud ekraani-staarid

Eesti armastatuim uudistemagasin «Reporter» on aasta lõpul lustlikum kui tavaliselt ja tõmbab aastale joone alla erisaatega «Reporteri aastalõpp». Lisaks olulistele päevateemale on oodata rohkelt üllatusi ja uudseid lähenemisi teemadele, mis viimasel ajal eestlaste meeli erutanud on.

Värskes «Reporteris»:

Kuidas minna koeraga Vabaduse platsile uut aastat vastu võtma?

Kuidas külamees endale staarnaise sai?

Meeleavaldus Priit Toobali sauna toetuseks!

Pretensioonid Eesti kvaliteetseima muusikasaate «Laula mu laulu» asjus!

Politsei hoiatab: aasta kõige kummastavamad vahelejääjad paljastatud!

«Reporteri aastalõpp» on Kanal 2 ekraanil 31. detsembril kell 19:00

Eesti kõige vaadatuimad eetriapsud on loomulikult Kanal 2 ekraanil

Televisioonis ikka juhtub, selle tõestuseks toob Kanal 2 vaatajani naljakad äpardused ja eetriapsud, mis Kanal 2 menusaadetes 2015. aastal juhtunud on. Ja juhtunud on nii mõndagi – «Eetriapsud» on vana aasta õhtul eetris kolme erineva episoodiga kell kell 21:50, 22:45 ja 23:25.

Eesti armastatuimate staaride põnevad uusaastasoovid ja –lubadused

Aasta vahetumine on parim aeg saabuvaks aastaks plaane teha ja lubadusi anda. Mida ootavad uuelt aastalt aga austatud ja hinnatud Eesti kuulsused? Läbi vana aasta õhtu jõuavad Kanal 2 ekraanile armastatud Eesti inimeste soovid ja lubadused uueks aastaks. Teiste seas kuuleb, millest unistavad telenäod Kristjan Jõekalda ja Teet Margna, näitlejad Robert Annus ja Üllar Saaremäe, lauljad Tanja Mihhailova ja Karl-Erik Taukar jpt.

KANAL 2 AASTA ESIMENE PÄEV ENNUSTAB IMESID, LOOSIB LUKSUSAUTOSID JA NÄITAB TIPPKLASSI FILME

1. jaanuari lahutamatu traditsioon – «Mida toob aasta 2016?»

1. jaanuaril kell 19:00 jõuab Kanal 2 ekraanile hoogne erisaade «Mida toob aasta 2016?». Uurime erinevate valdkondade ekspertidelt, mis meid järgneval tosinal kuul ees ootab.

Kuidas iseloomustavad järgnevat aastat astroloogia ja Hiina rahvakalender ning mida näitavad numeroloogia ja Avesta püharaamat? Millise lahenduse saab pagulaskriis? Kes saab järgmiseks presidendiks Eestiks ja kes haarab võimu USAs? Kas jaanipäeval sajab vihma?

 Aasta põletavatele küsimustele otsivad teiste seas vastuseid tipp-astroloog Edda Paukson, selgeltnägija Edgar Egipte, numeroloog ja Avesta ekspert Kai Tamm, aga ka terve rida «maisemaid» asjatundjaid nagu ühiskonnateadlane Marju Lauristin, moelooja Liisi Eesmaa, poliitik Indrek Tarand, Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ja spordisaate «Mehed ei nuta» vedajad Peep Pahv, Tarmo Paju ning Jaan Martinson.

Kanal 2 põnev erisaade «Mida toob aasta 2016?» on Kanal 2s 1. jaanuaril kell 19:00.

«Viking Lotto aastaloosis» selguvad kolme luksusauto võitjad!

Uue aasta ennustuste järel, kell 20:00 jõuab Kanal 2 ekraanile meelelahutuslik «Viking Lotto aastaloos», mis sel korral on eriti auhinnarohke – auhinnafondi suurus on 188 000 eurot ja peavõitudeks on kolm luksuslikku linnamaasturit Volvo XC60. Aastaloosi saatele lisavad särtsu ja muusikat armastatud Eesti lauljad Maarja, Tanel Padar, Ivo Linna, Liisi Koikson, Ott Lepland ja Laura Remmel.

Pidulik «Viking Lotto aastaloos» jõuab Kanal 2 ekraanile 1. jaanuaril kell 20

TELE-ESILINASTUSTE MARATON: Kaheksale Oscarile esitatud hittfilmi «Hüljatud», hitt-gigandi «Titaanide raev» ja soomlaste «Joomahullu päevaraamat» esimesed tulemised Kanal 2s!

Ära päeva maha maga! Kell 16:20 tele-esilinastub Kanal 2s tervelt kaheksale Oscarile esitatud Victor Hugo maailmakuulsa romaani «Hüljatud» muusikaline ekraaniversioon. Miljoneid südameid võitnud südantlõhestavale armastusloole annavad uue hingamise sellised megastaarid nagu Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried ja Sacha Baron Cohen.

Kell 21:30 tele-esilinastub Kanal 2s mängufilm «Titaanide raev», mis on järg menufilmile «Titaanide kokkupõrge»! Kümmekond aastat pärast hirmsa Krakeni üle võidu saavutamist üritab Zeusi (Liam Neeson) pooljumalast poeg Perseus (Sam Worthington) elada tagasihoidlikku külakaluri elu ning kasvatada oma 10-aastast poega Heliust. Samal ajal leegitseb jumalate ja titaanide vahel võimuvõitlus. Perseus asub rännakule allmaailma, et päästa Zeus, mis aitab kukutada titaanid ning päästa inimkonna. Selleks võtab ta appi sõjakuninganna Andromeda (Rosamund Pike), Poseidoni pooljumalast poja Argenori ning langenud jumala Hephaestuse (Bill Nighy).

Hilisõhtul, kell 23:15 tele-esilinastub Kanal 2s ka Soome musta huumoriga vürtsitatud  «Joomahullu päevaraamat», mis räägib Helsinki joodikust Juha Bergist. Mehe elu toetub kolmele vaalale – alkohol, suguelu ja vägivald. Rämedad pohmellid, hallutsinatsioonid ja muud jörmi elustiiliga kaasnevad jamad hakkavad Juhale lõpuks üle jõu käima. Ainus päästerõngas paistab olevat AA (anonüümsete alkohoolikute) klubi. Mõistmaks, kas mees võtab viina või viin meest, tuleb taluda nii põrgutuld kui ka tõelise armastuse hukutavat kuumust...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles