Liiderdajad, hoidke alt! Teile on seatud lõks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petmine
Petmine Foto: SCANPIX

«Lõpeta mõistatamine, kas ta petaks Sind või mitte. Spy24.net selgitab välja tõe,» seisab truudusemurdjaid paljastada lubava ettevõtte kodulehel.

«Pane oma kaaslase jutt reaalse elu situatsioonis proovile. Atraktiivne naissoost või meesoost truuduse testija paneb Sinu abikaasa, elukaaslase või partneri truuduse proovile,» lubab Spy24.

Spy24 kirjutab, et testijate andmebaasis on võrgutajaid igale maitsele. «Teades tema eelistusi, saad meie andmebaasist valida kõige sobivama testija. Leidub erinevate huvide, stiili, keele- ja kultuuritaustaga vastupandamatu välimusega võrgutamismeistreid.»

Samuti pakub Spy24 tööd. «Kas oled hea välimusega enesekindel mees või naine ja arvad, et oled õige inimene testijaks? Oled hea suhtleja ja võrgutaja ning hea ärarääkija?»  Lehel on märgitud, et töö toimub enamasti õhtuti ja nädalavahetustel. Tööpiirkonnaks on Eesti, Soome, Rootsi, Norra, Läti, või Leedu.

Foto: Ekraanitõmmis Spy24 lehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles