Maailma kuulsaim elektroonilise muusika festival vabas õhus, Electronic Family, tuleb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Electronic Family, maailma kuulsaim elektroonilise muusika festival vabas õhus.
Electronic Family, maailma kuulsaim elektroonilise muusika festival vabas õhus. Foto: promo

2016. aasta juulikuus maailma tuntuim vabaõhumuusika festival Electronic Family ületab esmakordselt Eesti piirid.

Juulis 2016 toimub Electronic Family, maailma kuulsaim elektroonilise muusika festival vabas õhus. Esimest korda lahkub festival Hollandist, oma sünnimaalt, ning tuleb Batimaadesse ja Eestisse. Hollandi elekroonilised festivalid on tuntud oma suurepärase tehniliselt viimistletud produktsiooniga, mis tuuakse spetsiaalselt kohale Madalmaadest.

Foto: promo

Viimase viie aasta jooksul on tuhanded elektroonilise muusika fännid üle terve maailma kogunenud kaunisse metsaparki Amsterdami lähedal, et võtta osa Electronic Family festivalist, suurimast vabaõhus toimuva elektroonilise muusika suursündmusest Euroopas.

Foto: promo

Electronic Family kogukonnast on välja kujunenud väga märguline festival, kus astuvad üles Rahvusvahelise Top10 elektroonilise muusika ikoonid. 5 aasta jooksul on see igal suvel ligi tõmmanud üle 20 000 inimese, kes on saanud osa kvaliteetse elektroonilise muusika sarmikate võlude intiimsest atmosfäärist.  Sestsaadik ei oska mitte keegi sellest suurest kogukonnast kujutledagi suve ilma selle fantastilise ürituseta, ilma Electronic Family üliolulise kokkutulekuta. 

Foto: promo

Ükski tõeline hollandipärane elektrooniline festival ei ole mõeldav imepäraste tehniliste ja dekoratiivsete lahendusteta, nii seegi kord ehitataksegi Lauluväljakule üles otse Madalmaadelt toodud unikaalne kerakujuline lava ja muu kujundus. Electronic Family toimumisajal muutub Lauluväljak tõeliseks üle-Euroopaliseks elektroonilise muusika keskuseks, imeliseks paigaks, kus külastajad teevad kaasa lummava reisi läbi selle planeedi kauneima muusika maailma.

Electronic Family festivali on Hollandis peetud alates 2010. aastast, korraldajateks ALDA Events (ALDA Üritused), Madalmaad. Alates 1997 on ALDA Events olnud üheks maailma juhtivaimaks tantsumuusika promootoriks üritustel nagu A State of Trance, Armin Only, Armada Night, Amsterdam Music Festival jpt. ALDA Events korraldab rohkem kui 160 šõud 40 riigis üle maailma, millest võtab igal aastal osa rohkem kui 1,5 miljonit inimest 120 riigist. 

Täna, 21.detsembril, piiratud kogus sooduspileteid tuleb müügile festivali kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles