Abielurikas 2015: Loe, millised kuulsused sel aastal sõrmused sõrme said!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genka ja Maris Uusna abiellusid
Genka ja Maris Uusna abiellusid Foto: Instagram.com/@paksbasilio

2015. aasta on olnud viljakas nii laste, kui ka abielude poolest ning omamoodi maagiline, sest paljude avaliku elu tegelaste pikad kooselud said just sel aastal ametlikuks. 

Birgit Õigemeel ja Indrek Sarrap

Paari laulatus leidis aset 15. märtsil Tai Kuningriigis. «Tegemist oli üllatusega meie vanematele ja väikesele reisiseltskonnale, mis koosnes meie headest sõpradest, kristlik laulatus toimus kaunil mererannal, millele järgnes pidulik õhtusöök. Meil oli imeilus päev, oleme väga õnnelikud ja soovime armastust ka kõikidele lugejatele-vaatajetele-kuulajatele,» sõnasid pruut ja peigees toona. Birgit muutis ka nime - tema nimi on nüüd Birgit Sarrap. Lauljatari artistinimeks sai lihtsalt Birgit, kelle peres kasvab 2013. aasta oktoobris sündinud poeg Simeoni. Birgit ootab hetkel paari teist last. 

Foto: Erakogu

Heimar Lenk ja Helle Virt

Heimar abiellus Hellega 12. juunil ja laulatus toimus 19. juunil Otepää kirikus. «Meie romaan Hellega on kestnud pea viis aastat ning nüüd on see ka ametlikult registreeritud. Mulle ikka traditsioonilised kombed meeldivad,» sõnas toona poliitik. 

Helle on Heimarist (69) kümme aastat noorem andunud bibliofiil. Mehe sõnul viis teda südamedaamiga kokku Keskerakond.

Foto: Reporter.ee

Siim Nestor ja Laura Kallasvee

Ajakirjanik Siim Nestor ja fotograaf Laura Kallasvee tegid oma 15 aastat kestnud kooselu ametlikuks ning abiellusid sel suvel Hiiumaal sõprade ja perekonna silme all. Paari peres kasvab tütar. 

Foto: Instagram

Henry Kõrvits ja Maris Uusna

Raadiohääl Maris Uusna ning räppar Henry Kõrvits (Genka) on koos olnud 2009. aastast ning 10. juulil saabus lõpuks ka see armas hetk, kui paar ka ametlikult paari pandi. Paari peres kasvab kaks last. 

Foto: Instagram.com/@paksbasilio

Leslie Laasner ja Inga Vatsik

Muusik Leslie Da Bass ehk Leslie Laasner abiellus juunis oma kauaaegse elukaaslase Inga Vatskiga. Paar elas koos 22 aastat ning nende peres kasvab kaks last. 

Foto: Meisi Volt

Allar ja Kerstin Raja

Kuulus sõudja Allar Raja abiellus oma armastatu Kerstiniga 19. septembril ning pidulikud pulmad peeti Pärnus sõudeklubis.

Foto: Ants Liigus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles