Comedy Estonia ja ETV toovad vana aasta õhtul vaatajateni täiesti uue formaadi huumorimaastikul

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tõuske püsti!» on stand-up, kus Comedy Estonia noored tärkavad stand-up koomikud esitavad eestikeelseid nalju oma kavast «Esimene eesti keeles! Vol 2». Lavale astuvad tulevikutegijad Sander Õigus, Karl-Alari Varma, Mikael Meema, Ardo Asperk, Daniel Veinbergs, Mikk Sügis ja Taniel Kasemägi.
«Tõuske püsti!» on stand-up, kus Comedy Estonia noored tärkavad stand-up koomikud esitavad eestikeelseid nalju oma kavast «Esimene eesti keeles! Vol 2». Lavale astuvad tulevikutegijad Sander Õigus, Karl-Alari Varma, Mikael Meema, Ardo Asperk, Daniel Veinbergs, Mikk Sügis ja Taniel Kasemägi. Foto: promo

«Tõuske püsti!» on Eesti päris oma päris stand-up, kus Comedy Estonia noored tärkavad stand-up koomikud esitavad eestikeelseid nalju oma kavast «Esimene eesti keeles! Vol 2». Lavale astuvad tulevikutegijad Sander Õigus, Karl-Alari Varma, Mikael Meema, Ardo Asperk, Daniel Veinbergs, Mikk Sügis ja Taniel Kasemägi. 

Etendus on üles võetud 3. detsembril 2015 Tallinnas, Sinilinnu klubis ning läheb eetrisse 31. 12. 2015 kell 23.20 ehk pool tundi enne Presidendi kõnet.

Ette kandmisele tulevad naljad on kõik väga erinevate vaatenurkade esindajatelt – sõna saavad nii värsket tudengielu alustaja kui Lasnamäel armastust otsiv noormees. Nii nagu koomikud varieeruvad seinast seina, nii on ka naljade temaatika äärmiselt lai.

Kui vanad tegijad on juba pillid kotti pannud, siis saavad sõna noored! Ja siis President… Nii nagu Eestile on kombeks! Tõuske püsti koos Comedy Estoniaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles