«Eesti talendi» Paul Pottsi-saatesse on veel pileteid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Potts
Paul Potts Foto: SCANPIX

27. novembril algavad «Eesti talendi» poolfinaalid, kus andekate võistlejate kõrval näeb ka külalisesinejaid. Esimeses poolfinaalis astub eestlaste ette maailmakuulus ooperitäht Paul Potts.


Potts oli lihtne mees, kes müüs mobiiltelefone ja kelle hobiks oli ooperilaul. Esmakordselt lummas ta kogu maailma oma võimsa häälega kolm aastat tagasi Inglismaa talendisaates «Britain’s Got Talent». Peaaegu üleöö sai müügimehest maailmakuulus superstaar,  kes on tänaseks teeninud üle saja miljoni krooni. Paul Pottsi ülesastumisest vahetu elamuse saamiseks on inimestel võimalus teda saatepublikuna kuulama tulla.  
 
Poolfinaalid lähevad otse-eetrisse Tallinnas Peterburi tee 81 asuvast stuudiost. Igasse poolfinaali pääseb publikuks vaid 150 kiiremat piletiostjat. 27. novembril toimuvasse saatesse, kus astub üles Paul Potts, on Piletilevis pääsmeid veel saadaval.

Lisaks pakub TV3 võimalust Paul Pottsiga lõunale minna; võitja, kes TV3 kodulehe kaudu registreerunute seast loositakse, antakse teada 24. novembri «TV3 uudistes».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles