Pildid ja video: Diana Arno uuest kollektsioonist sündis imeline lind-naise fotoseeria

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koostöös fotograaf Dmitry Knutiga sündis Diana Arno uuest kollektsioonist imeline fotoseeria, mille idee tuli Diana Arno logo müütilisest lind-naisest.

Kui moelooja Diana Arno oma sügis-talvise kollektsiooni pildistamiseks fotograafi otsis, pöördus ta kohe andeka ja alati huvitavate lavastustega silma paistnud Dmitry Knuti poole. Sellest koostööst sündis kaunis moeseeria, mille eesmärk on anda edasi sõnum kõikidele naistele. Lisaks fotoseeriale on huvilistel võimalik piiluda ka kaadri taha, sest videograaf Artem Faust salvestas toimunu ka videolindile.

Fotograaf Dmitry Knut kommenteerib pildistamist järgnevalt: «Dianaga on alati väga hea koos töötada. Ta on äärmiselt professionaalne ning tema looming on juba ise selline, mis inspireerib ka mind fotograafina. Sellekordse pildistamise idee tuli eelkõige Diana Arno logost ja müütilisest ning maagilisest lind-naisest. Kasutasin puuri motiivi, et sümboliseerida võimalust läbi Diana rõivaste kandmise, lasta endast välja see kaunis sisemine lind, kes igas naises peitub, kuid muidu võibolla argitoimetuste käigus tahaplaanile jääb.»

Diana loominguga saab tutvuda esinduspoes Tallinna Vanalinnas, aadressil Väike-Karja 1.

Pühade puhul, teeb Diana Arno oma klientidele kingituse ning on kuni 30. detsembrini välja kuulutanud suure pühadeale. Soodustused algavad 20 protsendist, kuid valik kauneid rõivaid on saadaval väga ahvatlevate erihindadega!

Diana Arno kaubamärk on mõeldud julgele ja hea stiilitundega naisele, kes peab rõivaste juures oluliseks kvaliteetset õmblustööd, huvitavaid lõikeid ning hindab naturaalseid materjale.

Making of Diana Arno AW15/16 collection's campaign from Diana Arno Fashion on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles