Õrritusklipp: «Sherlocki» verivärske eriosa jõuab ETV ekraanile samaaegselt BBC esilinastusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «Sherlock» erijagu «Õõvastav pruut»
Sarja «Sherlock» erijagu «Õõvastav pruut» Foto: ETV

1. jaanuaril kell 23.00 jõuab ETV ekraanile eksklusiivselt sarja «Sherlock» erijagu «Õõvastav pruut». Verivärske osa on ETV ekraanil samaaegselt BBC esilinastusega.

«On tõeliselt hea meel, et meil avanes suurepärane võimalus tuua «Sherlocki» eriosa ekraanile ülivärskelt ning ETV vaatajad saavad seda 1. jaanuaril nautida samaaegselt BBC One’i publikuga,» ütleb ETV hankeprogrammi ostja Tiina Annus.

Kui tavapäraselt on «Sherlocki» tegevus toimunud moodsas tänapäevas, siis üllatuslikult leiab sarja eriosas tegevus aset aastal 1895, viktoriaanlikul ajastul. Kuigi ajastu on sarja jaoks uus, jäävad mõned asjad vankumatult samaks - sõprus, seiklused ja otse loomulikult mõrvad.

«Sellise värskusega kaasnevad ka tavapärasest märksa kõrgemad turvanõuded ning erakorraliselt on lausa nii, et BBC Worldwide tõlgib ise «Sherlocki» eesti keelde,» lisab Annus.

Vaata eksklusiivset õrritusklippi, millest saab aimu, et eriosa on vägagi eriline.

Posted by Eesti Televisioon on Tuesday, 22 December 2015

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles