Modelli-Anastassia: «Evelina jooksis Antonio ees palja persega ringi!»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellisaate Evelina
Modellisaate Evelina Foto: Kanal 2

Pärast jokker Antonio saabumist olid «Eesti tippmodelli» meeste näod pilves, aga neidusid valdas elevus – sädistamist kõrvalt jälginud Anastassia meelest pingutas tema verivaenlane Evelina edvistamisega piinlikult üle.

Foto: Andres Raudjalg

«Mitte kunagi varem ei ole majas olnud sellist asja, et üks naine lihtsalt jookseb palja persega ringi – issand kui «äge»,» nurises särtsakas brünett Anastassia (pildil), kes tunneb punapäist konkurenti Evelinat juba kooliajast. Need kaks naist ei saa omavahel absoluutselt läbi.

Foto: Kanal 2

Nimelt märkas Anastassia, et Evelina sattus otsemaid suurde elevusse, kui pärast õhtust väljahääletust ilmus modellimajja uus asukas – jokkerina mängu toodud Antonio, kes on juhtumisi supermodell Carmen Kassi õe Victoria poeg.

Foto: Kanal 2

Eksootiliselt nägusa noormehe ees hakanud Evelina kohe oma suurepärases vormis kehaga eputama – ta olevat end peaaegu alasti koorinud ja läbi modellimaja kolme korruse pidevalt ringiratast jooksnud, et teda ikka märgataks…

Anastassia meelest otsib Evelina saates tähelepanu täiesti valel moel. Ning igale mehelegi ei meeldi poolpaljad naised – näiteks German peab Evelina käitumist väga taunimisväärseks, sest kes tähelepanelikult vaatas hooaja avasaadet, küllap nägi, kuidas Evelina jättis pisarsilmi hüvasti oma peigmehega. Peigmees andis talle veel kaasa südamlikud soovid: «Vaata, et sa siis võidad selle saate!» Kas tegemist oli krokodillipisaratega? Anastassia meelest võib Evelina käituda üsnagi kahepalgeliselt.

Evelina ise leiab, et teised puhuvad tohutu mulli eimillestki, tehes seda nähtavasti suurest kadedusest… «Ma ei jooksnud pesuväel ja palja perssega ringi,» kommenteeris Evelina saate päevaintervjuudes, rõhutades, et bikiinid ei ole ju pesu.

Eks varsti saame nagunii teada, kes kelle peale luiskab…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles