Modelli-Kristjan: allergiat võiks ju viinaga ravida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodelli» esimene saade, Alice ja Kristjan
«Eesti tippmodelli» esimene saade, Alice ja Kristjan Foto: Kirill Gvozdev

Modellisaatest pidi esimesena ootamatult lahkuma potentsiaalikas Maria, kelle raju allergia alles võtteplatsil ilmsiks tuli – mida küll teha modelliga, kelle nägu ei talu meiki?! Aga saates osalevate meeste arvates virisevad naised liiga palju ja kutsuvad iga tühiasja pärast kiirabi.

Foto: Kanal 2

 

«Eesti tippmodelli» neljanda hooaja teises osas rabas modelle üllatus – selgus, et kohtunikud ei saadagi kedagi koju kehvade piltide pärast, vaid lahkuma peab hoopis Maria, keda castingul peeti üheks potentsiaalikamaks.

Foto: Kanal 2

Võtete ajal sai selgeks, et Marial on tugev allergia meigitoodete vastu. Tema nägu läks ühel õhtul nii hullusti paiste, et järgmiselgi päeval ei olnud paistetus täielikult järele andnud. Kohtunikud leidsid, et Maria jaoks oleks saates jätkamine liiga ohtlik.

 

Foto: Kanal 2

Aga see ei jää viimaseks korraks, kui modelli tabab tervisemure – järgmiseski saates võitleb üks neiu üleöö vallandunud ahastamapaneva probleemiga.

 

Foto: Kanal 2

Saatetegijad olid aga üllatunud, kui ükskõikselt suhtusid neidude tervisemuredesse mehed!

Näiteks rannavalvurina leiba teeninud edev musklimägi Kristjan leidis, et naisterahvad puhuvad pidevalt sääse elevandiks. Tema ise ei kutsuks allergia pärast kunagi kiirabi. Kristjani meelest võiks allergiat ravida omal käel ja rahvalike vahenditega, tõhusaks abimeheks olevat näiteks viin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles