Jenson Button ja ta naine läksid lahku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button ja Jessica Michibata
Jenson Button ja Jessica Michibata Foto: SCANPIX

Briti päritolu vormel-1 staar Jenson Button ja ta naine, modell Jessica Michibata läksid pärast ühe aasta pikkust abielu lahku.

Buttoni esindaja teatel oli see otsus mõlemapoolne ning lahku mindi sõbralikult, edastab The Telegraph.

Paar abiellus 2014. aasta detsembris USAs Hawaiil.

«Jenson ja Jessica langetasid otsuse, et nende eluteed kulgevad edaspidi lahus. Nende suhted on ka edaspidi sõbralikud,» teatas Buttoni esindaja.

Möödunud aasta vana-aasta õhtul teatasid 2009. aasta F-1 maailmameister ja Jaapani-Argentina modell Twitteris: «Head uut aastat härra ja proua Buttonilt! Loodame uuelt aastalt parimat!».

Jenson ja Michibata kohtusid esmakordselt 2008. aastal ning nende suhe oli sõprade sõnul nagu «Ameerika mäed» ehk kokku–lahku. 2010. aastal oli suhtes kriis, mis nad mõneks ajaks lahku viis, kuid siis leppisid nad ära.

35-aastane Button ja 31-aastane Michibata olid viimati meedias augustis, kui nende Prantsusmaa villasse öisel ajal sisse murti.

McLareni meeskonna piloodilt ja ta naiselt viidi rohkem kui 500 000 dollari eest väärisesemeid, kaasa arvatud Michibata kihlasõrmus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles