Teleseriaali «Meedium» tootmine lõpeb väikese vaadatavuse tõttu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patricia Arquette
Patricia Arquette Foto: SCANPIX

USA televõrk CBS lõpetab sensitiivsete võimete abil kurjategijaid paljastava prokuröriabi Allison Dubois elul põhineva draamasarja tootmise, sest vaadatavus jätab soovida.

Seriaali looja Glenn Gordon Caron avaldas vastava teadaande, milles ütleb: «See on tõsi. Allison Dubois vaatab oma viimast unenägu 21. jaanuaril 2011. Episoodis, mille usume olevat seriaali viimase, vaatavad Allison ja tema perekond saatusele silma. Ja saatuse silm ei pilgu,» vahendab Reuters.

Kuigi «Meediumiga» võrreldavate ja sarnasel ajal eetris olevate teleseriaalide reiting on madalam, on aastate jooksul «Meediumi» tootmiskulud olnud püsivalt keskmisest suuremad, mis loob finantsiliselt vajaduse ka kõrgemat reitingut toota.

Eelmisel kuul otsustas CBS, et loobub üheksa lisaseeria tootmisest, mis oleks seriaali kevadeni välja venitanud. Nii jääb septembris alanud seriaali 7. hooaja osade arvuks 13.

Seriaali reiting jättis soovida juba mullu, kui CBS korjas seriaali üles teise NBC televõrgu käest, kes tegelikult ongi seriaali turuletooja. Esimest korda tuli seriaal NBC televõrgus eetrisse 2005. aasta 3. jaanuaril.

Ka peaosaline Patricia Arquette (42) kommenteeris sel nädalal lõpetamise otsust. Tema sõnul on võttegrupi jaoks positiivne, et neil on küllalt aega seriaal kunstilises mõttes sisukalt lõpetada.

2007. aastal teenis Arquette rolli eest mitmekordse Emmy teleauhinna nominatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles