Ülinapilt teiseks jäänud Marilyn Kerro: mulle on kõige tähtsamad mu fännid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Kerro ja Karmel Eikner
Marilyn Kerro ja Karmel Eikner Foto: Erakogu

Moskvas «Ringvaatele» antud intervjuus ütles Marilyn Kerro: «Loomulikult on igaühele oluline võit, kes võistlema läheb ja nii ka mulle, kuid kõige tähtsamad on ikkagi fännid ja nüüd on neid veel rohkem!». Marilynil on neid üle 200 000 ning Aleksandr Šepsil kuuldavasti koguni 400 000.

Venemaa ühe vaadatuima telesaate «Selgeltnägijate tuleproov» rahvahääletus tekitas palju paksu pahandust ja 3,5-protsendiline vahe võtja Viktoria Raidosi ning teise koha omaniku Marilyn Kerro vahel pole rahvale meeltmööda. Fännid korjavad allkirju, et hääletus tühistada.

31 694 häälega teiseks jäänud  Marilyn Kerro oli küll löödud, kuid ütles, et nii, nagu Leonardo DiCapriol pole Oscarit, pole temal kätt, kuid neil mõlemal on rahva armastus. Veel spekuleeriti teemal, et Marilyn Kerro võidust ilma jäämise taga on poliitiline otsus, justkui eestlane ei saakski võita. Aleksandr Sheps aga lisas härrasmehelikult, et ju siis oli Viktorial seda kätt rohkem tarvis.

«Ringvaate» toimetaja Karmel Eikner, kes viibis Marilyn Kerro külalisena finaalsaates arvas pigem, et Marilyni soovitakse kolmandat korda saatesse tagasi: «Ta on ju suurepärane vaatajamagnet – ta on ilus, enesekindel, ta tegi kõik katsed väga hästi, tal on ülisuur fännide baas ja Aleksandr Šepsiga kirglik armulugu, kõik need komponendid tagavad saatele ning telekanalile tohutu edu». 

Eikner lisas veel, et Marilyn Kerro tegemised lähevad Venemaal inimestele väga korda ja, et tema napp kaotus võitjale tekitas varasemast veel suurema huvi. «Näiteks, pärast salvestuse lõppu saatsid Marilyn ja Aleksandr meid paari meetri kaugusele taksosse, kuhu liikusime pool tundi viie turvamehe saatel ja inimass oli kogu aeg ümber. Need, kes Marilyni ja Shepsini ei pääsenud, tunglesid meie juurde, et oma soovid kaamerasse öelda, kui nägid mu käes ETV mikrofoni.» 

Lugu sellest, millised on Venemaa ühe kuulsaima telesaate telgitagused ja kuidas perekond Marilynile Moskvasse toeks sõitis, saab vaadata «Ringvaates» 11. jaanuaril.

Kõige karmim kohtunik Sergei Safronov ütles pärast tulemuste teatavaks tegemist, et ootab Marilyni saatesse tagasi. Pildil koos Marilyni ema Inta Kerroga.
Kõige karmim kohtunik Sergei Safronov ütles pärast tulemuste teatavaks tegemist, et ootab Marilyni saatesse tagasi. Pildil koos Marilyni ema Inta Kerroga. Foto: Erakogu
Tulemuse ootel - Aleksandr Šeps ütles, et ise oli tunduvalt lihtsam võistelda.
Tulemuse ootel - Aleksandr Šeps ütles, et ise oli tunduvalt lihtsam võistelda. Foto: Erakogu
Marilyn kandis enam kui 10 miljoni televaataja ees Tiina Talumehe kleiti.
Marilyn kandis enam kui 10 miljoni televaataja ees Tiina Talumehe kleiti. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles