Miks lahkus rinnakas Diana tegelikult modellisaatest? Tema mees ei tulnud pingega toime!

Katrin Pauts
, «Eesti tippmodelli» peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti tippmodell», Diana
«Eesti tippmodell», Diana Foto: Kanal 2

Eesti mehed langesid sügavasse leina, sest eilsest saatest «Eesti tippmodell» pidi lahkuma vormika rinnapartiiga Diana. Saatetegijate kirjakastis on kümneid küsimusi, kuidas Dianaga ühendust või koguni abielludagi saaks, aga kaunitaril endal on juba abikaasa ja kaks last. 

Modellisaatest koju kupatatud Diana jäi juba castingul silma nii kohtunikele («Seda ei kata mitte millegagi kinni,» õhkas Toomas Volkmann) ja muidugi saatesse valitud noormeestele («No mis ma mehena oskan öelda? Loomulikult vaatasin!» tunnistas musklimees Kristjan hooaja avapeol). Saate Facebooki lehel nõudis üks meesvaataja, mis Diana perekonnanimi on. Teda ei heidutanud seegi, kui naisfänn kõrval manitses, et Dianal juba on mees ja kaks last.

«Mind see ei sega!» kuulutas innukas meesfänn. Naised omakorda kurtsid saatetegijatele, et nendegi mehed on aru kaotanud: «Istun sealsamas teleka ees ja minu kõrval õhkab mu oma mees, et tahaks temaga abielluda!»

Foto: Kanal 2

Nagu Diana Õhtulehe intervjuus tunnistas, oli tema mees see, kes õhutas, et naine peab tingimata saatesse minema. Kas nüüd võib ta seda hoopis kahetseda? Ning võib-olla aimas Diana mees juba saate võtete ajal, et ehk polnud see kõige parem mõte? Saatetegijad kinnitavad seda.

«Dianaga pidime tegema suure erandi, mis üksjagu häiris teisi võistlejaid,» tunnistab «Eesti tippmodelli» toimetuse liige. «Tavaliselt meie võistlejad võtteperioodi jooksul koju ei pääse, kui neid just saatest välja ei saadeta. Aga et Dianal oli kodus 11-kuune beebitüdruk, lubasime teda erandkorras õhtuks koju lapse juurde ning samuti tohtis tema mees lastega võtetel käia.» 

Rebiti tee peal bussist välja ja saadeti koju!

Eesti tippmodelli kolmandas osaski sai televaataja olla tunnistajaks, kuidas Tallinnas elava Diana lapsed koguni Pärnusse kohale tuuakse. «See on ebaõiglane teiste vastu,» avaldas Evelina rahulolematust. «Reeglid peaksid kehtima kõigile. Kõik tahaksid oma lähedastega suhelda.» Evelinaga nõustus Kätlin. «Eriti nördimapanev tundus Diana soosimine seetõttu, et tiheda võttegraafiku tõttu ei saanud teised modellid oma kodustega isegi telefonitsi suhelda. Kui kauaigatsetud helistamisaeg kätte jõudis, olid lähedased juba magama läinud.»

Foto: Oliver Moosus

Diana lahkumine saatest oli ülikummaline. Nimelt võttis teel Pärnust Tallinna modellide bussile sappa «Eesti tippmodelli» auhinnaauto Toyota Avensis ning bussil tuli peagi teepervele keerata. Ärevil modellid arvasid, et vahejuhtum on seotud Alice`i ja Nastjaga, kes Pärnus Estonia spaahotellis sisse magasid ja bussist maha jäid (hiljem selgus, et neiud jõudsid tagasi Tallinna hääletades).

Autost astus välja kohtunik Liisi Eesmaa, kes aga ilma pikema jututa modellide bussist hoopis Diana kaasa haaras ja temaga minekut tegi. Teised võistlejad ei saanud kohe pihta, kas Dianaga tahetakse lihtsalt rääkida või juhtus midagi hullemat. Alles modellimajja jõudes sai selgeks, et Diana on ilmselt saatest lahkunud.

Diana mehe närvid ei pidanud vastu

Miks selline ootamatu lahendus? Lisaks saates kuuldule, kus Liisil ja Toomas Volkmannil on etteheiteid Diana pildile, täiendavad saatetegijad: «Kuigi ka Diana pildid ei olnud ootuspärased, siis tagamaa oli veel selline, et Diana mees ei olnud osanud arvestada, kui palju ta võtteperioodi ajal oma naist igatsema jääb. Mees kurtis, et ei saa üksinda kahe lapse kantseldamisega hakkama, kuigi olime Dianat niigi igaks ööks koju lubanud. Saate filmimisel osutus see lõpuks tõeliselt suureks probleemiks. Hommikuti tuli modellimajas pidevalt viivitada võttele sõiduga, sest Diana ei ilmunud kokkulepitud ajaks kohale. Ka Pärnusse jäi Diana tublisti hiljaks - mees tõi ta kodust autoga otse sinna ning ka siis veedeti hulk aega hotellitoas. Samal ajal ootasid teised modellid, et saaks võttega alustada. Loomulikult jäi see teistele osalejatele negatiivselt silma ning me ei saanud Dianale enam rohkem erandeid võimaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles