TOP 3: Eesti esikaunitarid? LOE, millised naispoliitikud on noorena missivõistlustel osalenud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti missidest naispoliitikud
Eesti missidest naispoliitikud Foto: SCANPIX

Eile tuli avalikuks uudis, et laupäeval Eesti esileediks saav Ieva Kupce osales 1995 Limbaži missivalimistel osales. Läti kaitseministeeriumis töötav Kupce ei ole ainus riigiametnik või poliitik, kes ka kaunitari tiitlit omab, eestis on nii mõnigi esipoliitik ka maailma rahu soovijate seas krooni kandnud.

1. Evelyn Sepp

Enne poliitikasse tulekut töötas Evelyn Sepp sekretärina arhitektide liidus ja teenis lisa modellina, osaledes ka missivõistlustel.

2. Liis Tappo-Treial

Liis Tappo-Treial on niivõrd auhinnatud kaunitar, et tal on ette näidata lause mitme missivõistluse suurepärased tulemused - Miss Estonia 1990, Miss Baltic Sea 1992, Missis Globe 2001 2.koht, Miss Euroopa 6.koht...ja Keskerakonna 10 000.liikme koht.

3. Kristiina Heinmets-Aigro

Kristiina Heinmets-Aigro on endine Miss Estonia ja modell, kes samuti tegeles poliitikaga Keskerakonna ridades.

4. Kadri Simson

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juht Kadri Simson ei ole mitte vaid tark ja sõnaosav, vaid ka tõeline kaunitar, kes 1996. aastal pälvis Miss Tartu tiitli.

Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

5. Manuela Pihlap

Foto: /PM/EMF

Rahvaliidus ja Keskerakonnas karjääri teinud Pihlap pälvis Miss Tartu tiitli aasta pärast oma head tuttavat Kadri Simsonit.

Huvitav, et kõik listis figureerivad kaunitarid on kunagi, mingil oma karjääri hetkel olnud seotud Keskerakonnaga. Vaata ette, Ieva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles