Video: Getter Jaani kaotas hääle! Mis juhtus?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Jaan Pehk
Getter Jaani ja Jaan Pehk Foto: Ülo Josing/ ERR

Tuhandete lemmiku Getter Jaaniga juhtus fataalne äpardus - ta kaotas oma mahedalt sillerdava hääle ja kõlab nüüd mehiselt nagu Jaan Pehk.

Ootamatu uudis haaras endasse kogu kodumaise meedia. Seletamatut sündmust lahkavad isukalt nii "Terevisioon", "Ringvaade", saated "Hommik Anuga" ja "Foorum", ning isegi "Aktuaalne kaamera", lisaks ka teised žurnalistikaväljaanded. Tuhanded tahavad teada, mis ometi juhtus.

Ehmatav muutus on pea peale pööranud kogu Getter Jaani lavaelu ja kõik tema senised tegemised.

Mis Getteri häälest sai, sellele annavad Jaan ja Jaani vastuse ETV saates "Jaanid" juba täna õhtul kell 21.45.

Erakordne video: Mis ometi toimub? Getter Jaani kaotas hääle! Tuhandete lemmiku Getter Jaaniga juhtus fataalne äpardus - ta kaotas oma mahedalt sillerdava hääle ja kõlab nüüd mehiselt nagu Jaan Pehk. Ooamatu uudis haaras endasse kogu kodumaise meedia. Seletamatut sündmust lahkavad isukalt nii "ETV Terevisioon", "Ringvaade", saated "Hommik Anuga" ja “Foorum” ning isegi "Aktuaalne Kaamera", lisaks teised žurnalistikaväljaanded. Mis Getteri häälest sai, sellele annavad Jaan ja Jaani vastuse ETV saates "Jaanid" juba täna õhtul kell 21.45 ;)

Posted by Eesti Televisioon on 30. detsember 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles