Kõrv peale! Tartu räpipunt 615 avaldas järjekorras viienda albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu räpipunt 615
Tartu räpipunt 615 Foto: promo

Suurepärane aasta lõpp Eesti hiphopis! Jäjekorras viies album "Keldriloomad" Tartu tiimilt 615 astub kerge sammuga läbi helivõimalusterohke räpitaustamaastiku.

Värske album "Keldriloomad" sisaldab 10 uut lugu pluss "Välja" ehk 22minutiliseks outroks kujunenud hidden track pakub sisukat ja instinktiivse rütmiga kuulamist nii helisõbrale kui ka sõnumiotsijale. Saab actionit, huumorit, aktuaalset momenti, lõõgastusravi, äratundmisrõõmu, ausaid ülestunnistusi ja erutava tripi läbi aja, nii et muu hajub meelest. Lisaks 615 enda neljale liikmele, kellest kolm plaadil sõnade ja muusika eest vastutavad, lööb "Keldriloomad" projektis kaasa veel viis ühikut eesti muusika magusamatest soppidest.

Foto: promo

Kaasa teevad:

DJ 69 - kunagine eesti meister skrätšis, nüüd näpud tagasi soontel Occultmantra - taustu teinud nt Hanf Kung mixtape'ile.

Stupid F - igale räpikuulajale teada nimi

Rakvere Massive

Jaan Sepp - solist bändis Forest Kämp

ViktorViktor - uus litter Tallinna tulede alt

Plaadiesitluskontserdid toimuvad veebruaris Tallinnas, Tartus, Rakveres, Viljandis ja Pärnus.

Uurige asja!

615 Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles