Disney stuudio juht: uus «Indiana Jones» tuleb varsti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harrison Ford ja Shia LaBeouf filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull»
Harrison Ford ja Shia LaBeouf filmis «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» Foto: SCANPIX

Disney stuudio tegevjuht Bob Iger kinnitas pärast uue filmi «Tähesõjad: Jõud tärkab» menu, et juba lähiajal hakatakse tegema uut «Indiana Jonesi» filmi.

Iger sõnas väljaandele Bloomberg News antud intervjuus, et Walt Disney Company on pidanud arheoloog Indiana Jonesi uue linateose asjus läbirääkimisi Pixari, Marvel Entertainmenti ja Lucasfilmiga.

«Meil on olemas juba olemas suurepärane materjal, millest saaks teha «Indiana Jonesi»,» lausus Iger.

Disney ostis Lucasfilmi 2012. aastal nelja miljardi dollari eest ning sai ainuõiguse «Star Warsi» ja «Indiana Jonesi» filmide tegemisele.

Disney uus «Tähesõjad: Jõud tärkab» on maailmas kõige kiiremini üks miljard dollarit kassatulu teeninud linateos.

«Indiana Jonesi» filmide produtsent Frank Marshall sõnas, et kuulsa seiklejast arheoloogi rollis saab olla vaid üks näitleja ja see on ikka Harrison Ford.

«Me ei tee Bondi film, kus iga natukese aja tagant on uus James Bond. Indiana Jones jääb ikka Indiana Jonesiks,» teatas Marshall.

2008. aastal valmis neljas Indiana Jonesi film «Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull», kus Harrison Fordi kõrval oli peaosas Shia LaBouef.

Marshall jätkas, et viiendas «Indiana Jonesi» filmis ei pruugi Ford peaosas olla, sest rõhk võib olla mõnel nooremal näitlejal, kuid kõrvalosas on ta kindlasti.

Legendaarne režissöör, 69-aastane Steven Spielberg, kes on lavastanud kõik «Indiana Jonesi» senised neli filmi, ootab enda sõnul viiendat filmi, kuid ikka koos Harrsion Fordiga.

Esimesed kolm «Indiana Jonesi» filmi on: 1981 «Riders of the Lost Ark», 1984 «Indiana Jones and the Temple of Doom» ja 1989 «Indiana Jones and the Last Crusade».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles