Jürgen Ligi «Tujurikkujast»: eeter saadi täis solvumist neilt, kelle autoriteet on Ojuland & Madison

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi sõnul on erakoolide toetamine osadele omavalitsustele pigem edevuse teema ja vallajuhtidele üks võimalus hääli võita. «Aga kusagil on piir ja otsustusõigus,» kinnitas ta.
Jürgen Ligi sõnul on erakoolide toetamine osadele omavalitsustele pigem edevuse teema ja vallajuhtidele üks võimalus hääli võita. «Aga kusagil on piir ja otsustusõigus,» kinnitas ta. Foto: Eero Vabamägi

Jürgen Ligi kritiseerib sotsiaalmeedias «Tujurikkuja» lõpulaulu.

Ligi kirjutab Facebookis (kirjapilt muutmata): «Töö tehtud, Ainar? Laulikule au anda on ju puhas au ja etteheite hingerahu pakkuda lausa poliitiku kohustus. Lisan kindlalt Hennessy ja ERSO hiina kitarristi ja tumeda britiga laulmas eesti keeli nõmmeliivateest ja kodumaa randa jooksmisest. 

Ainult et mis täpselt ära tehti? Eeter saadi täis solvumist ja «rahva reetmist» neilt, kelle autoriteet on ojuland&madison. Need, kelle ainus idee on kibestunud lihtsameelsete hääled ja riigi palgaleht, said ju samuti tuge. 

Neil aga, kellele nahavärv ligimese ega humaansus põgeniku puhul pole küsimus, ei läinud lihtsamaks miidagi. Endiselt tuleb leida lahendusi ka keerulisemale kui on hoolimatus ja rassism, vältida neile sarnanemist ja nende lavale upitamist, ent ohtudega siiski tegelda. Sest ka päris ohud kultuurile ja elulaadile on päris, abivõimel ja inimeste kannatlikkusel piirid, rändekriisis Euroopa jätkusuutmatu. 

Hea lauluga võrreldes on see muidugi prosta töö. Aga ma natuke imestan, kui kivi tuleb ajakirjanduselt, mille enda mittelüürilised võimalused on nii kasutamata.»

Töö tehtud, Ainar? Laulikule au anda on ju puhas au ja etteheite hingerahu pakkuda lausa poliitiku kohustus. Lisan...

Posted by Jürgen Ligi on Saturday, January 2, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles