«Tähesõjad: Jõud tärkab» režissöör: «Tähesõjad: osa VIII» käsikiri on ülihea

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
J.J. Abrams
J.J. Abrams Foto: SCANPIX

Uue filmi «Star Wars: The Force Awakens» (Tähesõjad: Jõud tärkab) režissöör J.J. Abrams tunnistas, et järgmise «Tähesõjad: osa VIII» käsikiri on ülihea ning ta kahetseb, et ei ole selle osa režissöör ning käsikirja kaasautor.

Uue «Tähesõjad» filmi käsikirja kiitsid ka mitmed näitlejad, kaasa arvatud Greg Grunberg, kes mängib detsembris kinno jõudnud «Tähesõdades» piloot Snap Wexleyt ning kes on Abramsi pikaajaline sõber, edastab Daily Mail.  

Järgmise «Tähesõjad: osa VIII» stsenarist ja režissöör on Rian Johnson ning selle esilinastus peaks olema 26. mail 2017.

«Jõud tärkab» staar Daisy Ridley kiitis samuti «Tähesõjad: osa VIII» käsikirja, mis olevat «super». Samas on uue «Tähesõjad» filmis sisu saladus ning asjaosalised selle suhtes liigselt suud ei pruugi.

Abramsile pakuti ülejärgmise «Tähesõjad: osa IX» tegemist, kuid ta ütles ära, olles samas nimetatud filmi produtsent.

Selle filmi režissöör on «Jurassic World» tegija Colin Trevorrow ning see jõuab vaatajateni 2019. aastal.

Pikaajalise «Tähesõjad» stenaristi Lawrence Kasdani arvates on senistest filmidest kõige kummalisema stsenaariumiga just «Osa VIII».

«Rian Johnson on mu sõber ja ma tean ühteteist tema arusaamadest, mõttemaailmast ja nägemustest. «Osa VIII» on kindlasti väga kummaline ja paeluv,» teatas Kasdan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles