Kate Middleton saab psühholoogilist nõustamist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wessexi krahvinna Sophie
Wessexi krahvinna Sophie Foto: SCANPIX

Briti prints Williami kihlatu Kate Middleton saab psühholoogilist nõustamist, et ta suudaks tulla toime nii kuninglike pulmade kui ka sellega, et ta tulevane abikaasa peab riiklikke kohustusi tähtsamaks pidama kui teda.

Samuti saab Middleton vajalikud teadmised kuningliku perekonna etiketi ja protokolli kohta, kirjutab Daily Mail.

Kate Middletonile antava nõustamise ja koolitusega loodetakse ennetada prints Williami ema, printsess Dianaga juhtunut. Asjatundjate sõnul tekkis Dianal depressioon ja ta tundis end hüljatuna juba paar kuud pärast abiellumist.

Asjatundjate sõnul hakkab prints William oma sõjaväeliste ja riiklike kohustuste tõttu üsna palju abikaasast eemal viibima. Samas aga on nad mõlemad pidevalt meedia tähelepanu all.

«Kate saab koolituse, mis vastab võimaliku tulevase kuninganna vajadustele. Samas on teada, et ka Kate`il on ta nõrgad küljed. Prints William on avaliku elu tegelane ja on pidevalt visiitidel. Samaga peab ka ta abikaasa hakkama saama,» lausus kuningliku pere siseringi allikas.

Kate Middletoni mentoriks on prints Williami onunaine Wessexi krahvinna Sophie.

45-aastane Sophie on endine PR-guru ning talle kuulus kunagi edukas firma. Wessexi krahvinna aitab Kate Middletonil uueks eluks valmistuda ning sellega kaasnevaid komistuskive ennetada.

Mõlemad naised on pärit keskklassi hulgast, nende taust on sarnane ja selle tõttu arvatakse, et nad hakkavad hästi läbi saama. Ka olid nad oma partneritega pikka aega koos enne, kui kihlusid.

Prints Williami erasekretärid tutvustavad Kate Middletonile kõiki majapidamise üksikasju ning printsi heaks töötavaid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles