Lembit Öpik läheb iluoperatsioonile: hakkan välja nägema nagu George Clooney!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: Vida Press

Endine Briti parlamendiliige Lembit Öpik läheb noa alla, et parandada oma õnnetuses kannatada saanud nägu.

Öpik elas 18 aasta eest üle langevarjuõnnetuse, mille tagajärjel murdis lõualuu, selja 12 kohast, roided ja rinnakuluu, kirjutab Mirror.

50-aastane poliitik, kes on Briti seltskonnameedias tuntud oma kõrge profiiliga armulugude poolest, loodab, et kauaoodatud iluoperatsioon annab talle filmistaari välimuse.

Öpik kukkus 1998. aastal paraglidingut tehes ligi 25 meetri kõrguselt ning ta kannatab selle tõttu siiani.

«Nad murravad mu näo uuesti katki ja rekonstrueerivad selle,» seletas Öpik. «Mõnda aega näen välja, nagu oleksin rusikavõitluses osalenud, ja siis - nagu mulle öeldakese - eemaldan sidemed ja näen terve ülejäänud elu peeglist võõrast inimest.»

«Ma olen viimased 17 aastat enda näo kõverdunud versiooni vaadanud ja peagi pean harjuma uue inimesega. Nad on mind nõustanud ja ma poleks seda teinud, kui see poleks tähtis olnud. Nad pole mulle näidanud, milline ma välja nägema hakkan. Mulle meeldiks mõelda, et näen pärast operatsiooni välja nagu George Clooney!» ütles ta.

Foto: SCANPIX

Öpik on näooperatsiooni oodanud neli aastat ja see toimub Londonis St Bartholomew' haiglas 26. jaanuaril.

«Operatsioon kestab viis või kuus tundi. Kardan väga, sest iga operatsioon, eriti pea piirkonnas, on risk ja palju võib valesti minna. Kuid, ehkki see pole poliitiliselt korrektne öelda, St Barts on riigi parim vildaka näo kliinik. Nad on suurepärased,» sõnas Lembit. «Pean selle lõikuse läbima, sest ma ei saa hästi süüa. Mu hambad lagunevad ja mul on vaid kaks hammast, mis omavahel kokku puutuvad. Kui ma seda ei tee, tekib lähematel aastatel probleem ja mu elukvaliteet halveneb.»

Pärast operatsiooni hakatakse parandama Öpiku hambumust, milleks võib kuluda kuni kaks aastat.

«Ootan väga, mil taas normaalselt süüa saan. Mul on senini raske, kuid tänan õnne, et ma ei surnud selles õnnetuses ja et ma pole ratastoolis. Kõigil nii hästi ei vea,» märkis ta.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles