Lembit Öpiku ekspruut: ta on väga hea armuke!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Öpik koos oma endise naissõbra Gabriela Irmiaga
Lembit Öpik koos oma endise naissõbra Gabriela Irmiaga Foto: SCANPIX

Samal ajal, kui meie mees Londonis Lembit Öpik veedab aega Austraalias tõsieluseriaalis «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!», rääkis tema endine tüdruksõber Gabrila Irimia ajakirjale Reveal, kuidas Lembit temaga suhtes olles ümber käis.

Popduost Cheeky Girls tuntud Gabrila Irimia (28) sõnul on Lembit (45) «väga hea armuke.» «Seda ma pean tema kiituseks küll ütlema,» pajatab naine USA tippkõmusaidi holymoly.com vahendusel, «ta on väga, väga tähelepanelik.»

Kuid naine lisas: «Aja jooksul muutus üha rohkem kontrollivaks. Ta lükkas meie suhtes edasi kõik asjad, mis võinuksid tema reputatsiooni kahjustada.»

«Teadsin, et ta tahtnuks mu lahkumist Cheeky Girlsist. Kui kihlusime, muutus ta veel domineerivamaks. Ta tavatses helistada iga jumala päev ja rääkida tundide kaupa, mida ma olen valesti teinud või mõnest negatiivsest loost, mis ta minu kohta kuulnud oli.»

See muidugi Gabrielale väga ei meeldinud.

«Algul ma püüdsin seda ignoreerida, siis aga hakkasin ma süüdistama oma ema ja tema peale karjuma, nagu oleks tema seotud igasugu kõlakatega, mis minu suhtes kõlavad,» avaldab Gabriela.

Teise inimese süüdistamine probleemides on tavaline ego kaitsemehhanism.

«Tema elu sisuks oli poliitika, aga see tekitas temast liiga palju stressi. Šõubisnis sobib talle paremini.»

Hm, hea point Gabriela poolt. Saab näha, kas tõesti peitub Lembit Öpikus sisu täiemõõdulise meelelahutustegelase jaoks. Mis siis, et mees on endine parlamendiliige, paljud on alustanud oma karjääri osalemisega just tõsielusaates.

Täpsustuseks veel, et saade, kus Lembit praegu osaleb, meenutab oma formaadilt meilgi mõni aasta tagasi eetris olnud «Džunglistaari».

Öpikul oli Gabriela Irmiaga suhtes kaks aastat kuni 2008. aasta juulini. Lembit Öpik suhtleb vabalt inglise, eesti ja saksa keeles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles