Video! Leedu nokaudimeister Jonkus aprillis Xplosionil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tadas Jonkus'e triumfid
Tadas Jonkus'e triumfid Foto: Kaader videost

9. aprillil toimuval Xplosion Fight Series fightcard saab täiendusi järjest säravamate staaride võrra. Moisar Promotions avaldas järgneva võitluspaari - Leedu nr 1 kickpoksija ja nokaudimeister Tadas Jonkus astub vastu Hollandi meistrile Fahid Marrounile.

Tadas Jonkus on tõeline kickboxingu staar mitte ainult Leedus vaid kogu Baltikumis ja Euroopas, kus ta ka mõlema regiooni meistritiitleid omab. Mees on 29-aastane ja 189 cm pikk, tema kontol on 90 matši, millest võitnud 69 ja nendest 25 KO-ga.

«Tadas on väga jõulise stiiliga võitleja, kes alati pigem otsib võimalust lõpetada matš KO-ga, see teeb kõnealuse matši kindlasti väga põnevaks ka publikule. Tadase lisandumisega võime öelda, et kogu Baltikumi paremik on meil 9. aprilli fightcardis esindatud, aga sellega üllatused veel ei lõppe,» lubas Moisar.

Alahinnata ei saa ka tema vastast Fahid Marrouni, kes on maailma kickboxingu-meka Hollandi WMTA föderatsiooni tšempion. Marroun on 1985. aastal sündinud ning 177 cm pikk võitleja, kes elab ja treenib Hollandis Alkmaar Gym'is. Tema profikontol on 52 matši, millest võitnud on ta 37 ning viigistanud 4.

Matš saab olema XFS kickboxingu reeglite järgi 3x3 minutit ja võistluskaaluks on kuni 71 kg.

Vaata nokaudimeister Jonkuse triumfe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles