Galerii! Klubi Teater alustas uut aastat pesulainel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Klubi Teater alustas uut aastat tõeliselt eksklusiivselt! Pärast aastavahetuse meeletuid pidustusi sukeldus Teater kaunisse pesumaailma! 02.januaril toimus klubis Teatris kaunis pesu-show Triumphilt. Lisaks üllatas reedel ja laupäeval klubi kõiki enneolematu Member's Weekendiga, kus püsikliendid said nautida luksust, parimaid šampanjasid ning meeliköitvat show'd.

Laupäeval ,02.jaanuaril oli klubi Teater imekauni pesu lainel, kui toimus üritus Teater Secrets, mis on seksikas, sensuaalne ning saladusi täis üritustesari.

Foto: Jaanar Nikker

Laupäevane pesushow toimus koostöös Triumphiga ja tõi külastajateni uusima ning värskeima pesumoe. Lisaks moele sai nautida maitvsaid kokteile, head muusikat ning meeldivat seltskonda. Parimat muusikat mängis terve öö DJ Peterson.

Foto: Jaanar Nikker

Klubisse Teater tasub tulla ka sel nädalavahetusel, kuna reedel astub esmakorselt Teatris lavale Shanon oma täispika kontserdiga! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles