Galerii! 2016.aasta avafilmi «Ema» esilinastus Jõhvis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

7. jaanuaril esilinastus Jõhvi Kontserdimajas 2016. aasta Eesti kinomaastiku avafilm «Ema». Peaosas mängib sarmikas Rakvere teatri näitlejanna Tiina Mälberg, kelle jaoks on film «Ema» esimene suurem mängufilmi peaosa.

«Ema» on põnevikuline lugu unistuste püüdmiseks tehtud tormakatest otsustest, mille tagajärjed jäävad end veel tükiks ajaks meelde tuletama. Filmi keskmes on tulistamise tagajärjel koomasse langenud täiskasvanud poja eest hoolitsev naine, kes seisab silmitsi terve väikelinnatäie inimestega, kes üritavad tema pojaga juhtunu mõistatust lahendada.

Foto: Erlend Štaub

Filmis näeme mitmeid tuntud ja armastatud Eesti näitlejaid. Kaasa teevad Tiina Mälberg, Andres Tabun, Andres Noormets, Siim Maaten, Jaan Pehk, Jaak Prints, Rea Lest, jt. Režissöör Kadri Kõusaar, stsenarist Leana Jalukse, produtsent Aet Laigu. Filmi produtseerib Meteoriit.

Foto: Erlend Štaub

2016. aasta avafilm «Ema» on kinodes üle Eesti alates 8. jaanuarist.

Vaata galeriist, kes esilinastusel Jõhvis kohal käisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles