Eesti Vabariigi aastapäevaks tuleb Eestisse Briti elektroonilise tantsumuusika lipulaev Gareth Emery

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti elektroonilise tantsumuusika lipulaev Gareth Emery
Briti elektroonilise tantsumuusika lipulaev Gareth Emery Foto: promo

23. veebruaril ehk päev enne Eesti Vabariigi aastapäeva toovad Power Hit Radio ja EDM Estonia taaskord Eesti publikuni Briti elektroonilise tantsumuusika lipulaeva ja viiel korral Inglismaa parimaks DJ-ks valitud GARETH EMERY.

Inglismaal, Southamptonis sündinud, kuid viimased kaks aastat Ameerikas, Los Angeleses resideeruv Gareth Emery saabub alates veebruarist Euroopasse, et oma turnee raames anda taaskord eksklusiivne klubikontsert ka oma Eesti fännidele. Õhtu jooksul saab kuulda kindlasti tema tuntumaid hitte «Concrete Angel», UK menusaate The Voice staari Bo Bruce'ga valminud «U» ning mesihäälse naisvokalisti Lucy Saundersiga koostöös sündinud «Sanctuary». Samuti ei puudu ka uus ja eksklusiivne materjal tema veel ilmumata, kuid mehe enda sõnul, seni parimalt albumilt.

Sellest nädalast on saadaval Piletilevi, Statoili ning Selveri müügipunktides piiratud kogus soodushinnaga pileteid.

Gareth Thomas Rhys Emery on 35-aastane Briti elektroonilise tantsumuusika DJ ja produtsent, keda on viiel korral tunnustatud tiitliga «Inglismaa number 1 DJ». Alates 2006. aastast on ta kuulunud mainekasse DJ MAG'i iga-aastasesse

Dj-de TOP 100 nimekirja, kus aastal 2010 asus ta oma seni kõrgeimal, 7. kohal.

Garethi stiili iseloomustatakse, kui voolavalt erilist kooslust erinevatest elektroonilise tantsumuusika žanritest ning läbimurdeks peetakse tema kolmandat, aliase GTR all ilmunud singlit «Mistral». Esmakordselt jõudis see lugu laiema üldsuseni, kui 2002. aastal lasi seda raadios Paul van Dyk ning pärast seda enam Gareth tagasi ei vaadanud - massiivsed toetusavaldused superstaaridelt nagu Tiesto, Armin van Buuren ning Ferry Corsten.

8 aastat tõi Emery oma iganädalases raadiosaates «Gareth Emery Podcast» miljonite kuulajateni oma lemmikmuusikat, kuni 2014. aasta novembris lõi ta heategevusliku organisatsiooni ning samanimelise uue raadiosaate «Electric For Life», mille kogu tulu annetab Emery erinevatele abivajatele.

Klubi on avatud 22:00 – 06:00 ning vanusepiirang üritusele on 18+.

Piiratud arv pileteid on eelmüügis Piletilevis eriti soodsalt – 15 eurot, kohapealt pilet kallim.

Saadaval on ka VIP-piletid, mis sisaldavad eraldi sissepääsu ja garderoobiga pääsu VIP-rõdudele, eraldi WC-d ning eraldi baare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles