Video: Briti koomik uurib, mitu korda tuleb prantslastele tervitusmusi anda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Briti koomik Paul Taylor tegi video, milles uurib, mitu korda tuleb Prantsusmaal tervitusmusi  (La Bise) anda.

Taylori sõnul on  Prantsusmaal elamisel tema jaoks kohustuslik tervitussuudlemine üks tüütavamaid asju, edastab The Local.

Koomiku ligi neli minutit kestev «kriitika» muutus Youtube´is populaarseks ja sellest haaras kinni ka Prantsuse meedia.

Söögikohtas liikuv Taylor küsib, et kui mitu korda peaks Prantsusmaal tervituseks kedagi suudlema ja toob võõra naisega kohtumise näite.

«Kohtun naisega, kellega ma varem ei ole kohtunud. Ma ei tea, mitu korda ma teda peaks põsele musitama. Või hoopis peaks tal kätt suruma?. Andma üks, kaks, kolm, neli, viis jne suudlust?Kui palju ma peaks võõrast musitama?» küsib koomik.

Taylori sõnul ei olnud ta enne Pariisi kolimist varem ühegi mehega põske kokku pannud ega neid põsele suudelnud.

Inglast küll häirib põsemusi, kuid mitte niivõrd, et see tema elu segaks, kuid siiski ta eelistaks jääda briti «külmuse» juurde, kus vaid öeldakse kohtudes «tere».

Öeldakse, et prantslastel kulub saabumisel ja lahkumisel üksteise musitamisele kuni viis minutit.

Taylor kolis üks aasta tagasi Prantsusmaale, olles enne seda ütelnud üles oma töökohas mainekas firmas Apple. Tema eesmärgiks oli prantslaste seas lüüa läbi stand-up koomikuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles