Tänasest saab Jüri Pootsmanni Eesti Laulu konkursil osalevat lugu kuulata enamikes digikanalites

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann esitles Sinilinnus lühialbumit
Jüri Pootsmann esitles Sinilinnus lühialbumit Foto: Erlend Štaub

«Play» jõudis avalikkuse ette juba kuu aega tagasi, Eesti Laulu poolfinalistide väljakuulutamisel. Nüüdsest on lugu kuulatav ka Spotifys, Deezeris, Youtube VEVOs, ning teistes suuremates digikanalites. 

Autoriteks on Fred Krieger, Stig Rästa ja Vallo Kikas. Jamesbondiliku auraga lugu demonstreerib suurepäraselt Jüri tämbri erinevaid varjundeid. See on Jüri jaoks esimene kord Eesti Laulu konkursist osa võtta.

««Play» on väga hea lugu, hea vibe'ga, sound mõnus, ja ma arvan, et ka minulik. Eesti Laul on kindlasti uue aasta üks lahedamaid ja tähtsamaid sündmusi. Annan endast maksimumi ja eks see olegi kõige tähtsam!» lisab Jüri Pootsmann. Kui Eesti Laulu võites antaks võimalus teha vaid üks telefonikõne selle hea uudise jagamiseks, oleks selleks inimeseks Jüri ema.

Foto: promo

«Jüri hääles ja olekus on midagi, mis paneb ilmselt paljud laulukirjutajad tööle ja tundus, et enne Eesti Laulu tähtaega mõtlesime õnneks mõlemad vaikimisi koostööle. Play on kirjutatud meie tiimi Vallo Kikase ja Fred Kriegeriga ainult Jürile ja loodetavasti on see laul tema vääriline,» lisab loo üks autoritest, Stig Rästa.

Eelnevalt on Jüri Pootsmannil eelmise aasta novembris ilmunud omanimeline lühialbum, mis valmis koostöös Vaiko Epliku, Sten Sheripovi ja Kim W-ga.  Plaadilt pärinev singel «Aga Siis» on publiku poolt laialdase heakskiiduga vastu võetud ja saavutanud kõrgeid kohti nii raadioeetris kui Spotify edetabelis.

«Play» osaleb Eesti Laulu poolfinaali teises saates, mis on ETV eetris 20. veebruaril.

«Play» stream & download siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles