David Bowie eksnaine Angie Bowie ei tea veel mehe surmast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Bowie ja Angie Bowie 1974. aastal
David Bowie ja Angie Bowie 1974. aastal Foto: SCANPIX

Briti muusiku David Bowie endine naine Angie Bowie (Mary Angela Barnett) osaleb «Suure Venna» (Big Brother) saates ja ei ole teadlik, et ta eksmees on surnud.

1947. aastal sündinud David Bowie suri eile 69-aastasena vähki.

Väljaande The Telegraph andmetel teatab tõsielusaate tegija, telekanal Channel 5 Angie Bowiele kurba uudist niipea kui võimalik.

Ühendkuningriigis algas 5. jaanuaril uus tõsielusari «Celebrity Big Brother» (Kuulsuste Suur Vend), mille üks osalistest on Angie Bowie.

«Angie Bowie saab mehe kohta teada esimesel võimalusel. Kui Angiele on asi avalikustatud, siis võime saadet mõningal määral muuta,» teatas Channel 5 esindaja.

Angie Bowie ja David Bowie lahutasid 1980. aastal ja pärast seda ei ole nende suhted just soojad olnud.

Angie Bowie on mitmes intervjuus öelnud, et kuulsast muusikust eksmees vihkab teda ja ka David Bowie ei olnud oma eksnaist iseloomustades just tagasihoidlik.

«Mu eksnaisel on aju asemel kreeka pähkel ning ta tunneb enda vastu nii palju huvi, et isegi Narkissos läheks kadedusest roheliseks,» sõnas David Bowie ühes intervjuus.

1992. aastal abiellus David Bowie somaali-briti supermodelli Iman Abdulmajidiga, kellega tal on 2000. aastal sündinud tütar Alexandra Zahara Jones.

Angie Bowiega on muusikul 1971. aastal sündinud poeg Duncan Jones, kes on filmirežissöör.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles