Ring FM pakib puldid kokku? Mis saab Dellost ja Märksist?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva
Raadio Ring FM tähistas klubis Venus 21.sünnipäeva Foto: Krissi Kõrv

Mõne aasta eest Tallinna stuudio avanud Ring FM pakib kuuldavasti puldid kokku ja nii tundub, et jääb töötuks ka jaamale uut hingamist ja hommikuprogrammi tegema läinud Rauno Märks.

Ring FM sai alguse juba 1994. aastal Tartust, kuid eelmise aatsa augustis võeti lisaks kasutusele ka Tallinna stuudio. Selle eesotsas olidki staarid Rauno Märks, Kerli Dello, Agnes Aaliste, Madis Milling... Mis jäi puudu?

Foto: Erlend Štaub

Märks läks tegema meeleolukat hommikuprogrammi ja lubas, et sellest saab uus ajastu - «Raadiojaamal on uus logo ja identiteet – see on suunatud 25.-45. aastasele noorele täiskasvanule, kellele meeldib elada kaasaegses inforuumis, armastab head huumorit ja meloodilist muusikat.» Nüüd aga paistab olevat tuule suund muutunud.

Foto: Erlend Štaub

Kuuldavasti toodab Ring FM aga kõvasti miinust ja sagedused on lubanud endale napsata TRE raadio, mida juhib Pohlakute dünastia noorim liige Siim Pohlak. Kui senini sai TRE raadiot kuulata peamiselt Rapla- ja Pärnumaal, siis peagi levivad nad ka Tallinnas ja Tartus. 

Linna Ekraanid OÜ tegevjuht Peeter Merivälja infot ei kinnita ega lükka ka konkreetselt ümber ning kommenteeris Elu24-le, et ühtegi siduvat lepingut ei ole sõlmitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles