Eesti progemetali bänd Emphasis kirjutas alla lepingu Itaalia plaadifirmaga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti progemetali bänd Emphasis
Eesti progemetali bänd Emphasis Foto: promo

Eesti progemetali bänd Emphasis kirjutas alla lepingu Itaalia plaadifirmaga Underground Symphony oma esimese täispika albumi «Revival» väljaandmiseks.

Foto: promo

Power ja sympho metalmuusikale orienteeritud leibel on koostööd teinud selliste bändidega nagu Labyrinth, Skylark, Powerquest, Shadow Of Steel, Cryonic Temple, White Skull, Doomsword ning Sabaton.

Digipak-formaadis plaadi ilmumine on planeeritud 15.aprilliks ning see koosneb kaheksast inglisekeelsest loost.

«Oleme uhked, et meie plaat on üdini «Made in Estonia», sest selle kallal on töötanud peamiselt kohalikud tegijad. Lindistamisega ja miksimisega tegeles meie kitarrist Pavel Korotajev Kiviõlis asuvas helistuudios Stone Oil Studio. Pilte valmistas ette Tallinna fotograf Lika Nakolyshkina, bukleti kujundamisega ja küljendamisega tegeles Darius Alas stuudiost Midiankai Arts. Isegi see meremaastiku pilt mis kaunistab plaadi esikaant on tehtud Štromka rannas,» räägivad bändi liikmed.

Plaat ilmub nii füüsilisel kujul, kui ka digitaalselt.

Foto: promo

Sümfo-proge-pauermetali kooslus Emphasis sünteesib klassikalisi harmooniaid, ekspressiivseid kitarrikäike, ainulaadseid rütme ja tundlikke meloodiakäike ooperidiiva Anna «Roxanna» Ganina võimsa vokaaliga. Viie tegutsemisaasta jooksul on bänd tuuritanud üle Eesti ja andnud kümneid kontserte ka väljapool riigipiire – muuhulgas on sooritatud Baltikumi-Soome tuur koos põhjanaabrite dark-metal bändiga Teardown. 2013. aastal üllitati Suure Lombi ja idapiiri taga positiivseid arvustusi kogunud mini-album «Into Infinity» (2012) ning figureeriti looga «Hopeless» rahvusvahelisel «Ladies First» metalkogumikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles