Trummi ja bassi superstaar Ed Rush esineb sel reedel restoklubis PAI

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummi ja bassi produtsent ja DJ Ed Rush
Trummi ja bassi produtsent ja DJ Ed Rush Foto: promo

Inglise DJ ja produtsent Ed Rush on mees, keda asjatundjad ilma igasuguse kahtluseta liigitavad drum'n' bassi absoluutsete superstaaride hulka koos Goldie ja Roni Size'iga. 90ndate aastate keskpaiku arendas Ed Rush välja stiili tumedama alaliigi techstep, mis peatselt totaalselt vallutas aastateks inglise klubimaastiku.

Ed Rushist ja tema kuritööpartnerist Opticalist said Inglismaal nimed, kellest räägiti ka tavameedia väljaannetes ning tänaseks on paljud nendega seotud märksõnad muutunud trummi ja bassi maailmas mütoloogiliseks - plaadifirmasid No U-Turn ja Virus teab iga asjast huvitatu ja sellised lood nagu «Pacman», «Bloodclart Artattack» ja «Medicine» on olnud ajastut defineerivateks lugudeks.

Ed Rushi ja Opticali 1998. aasta album «Wormhole» andis suuna aastateks kogu muusikastiilile.

Foto: promo

Ed Rushi kaliibriga DJ veedab praktiliselt kogu oma aasta tuuril, mängides plaate inimestele üle kogu maailma. Nüüd on tema käimised jõudmas Eestisse.

Eestis on Ed Rush suurüritustel juba esinenud, aga nüüd saab talle esmakordselt kaasa elada õiges klubiõhkkonnas, Tallinna restoklubis PAI juba sel reedel, 15.jaanuaril.

Kohalikud toetajad:

Headread (Depthwise Music)

S.I.N (RAM, Shogun, Sin City)

To-Sha (Tjuun In, Raadio 2)

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles