Sarikihutaja Siska seiklused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maasturifänn Katrin Siska
Maasturifänn Katrin Siska Foto: Denis Georgievski

Keskerakondlane ja Tallinna Lindakivi kultuurimaja juhataja Katrin Siska armastab võimsaid maastureid, seda on ta ise Elu24'le tunnistanud.


Sel sügisel suutis ta oma Toyota Land Cruiseriga (ehk Länkkariga, nagu ta ise seda mudelit hellitavalt nimetab) kaks korda ühe päeva jooksul kiirust ületada. See juhtus 1. oktoobril Tartu-Tallinna maanteel, mõlema rikkumise eest kokku on Siskal soolas 1850 krooni trahvi, kirjutab Õhtuleht.

Elu24 soovis Siskalt nende rikkumiste kohta seletust juba kaks nädalat tagasi, kuid neiu vaikib kui haud. Palub vaid küsimused e-postiga saata ning siis, korduvatest meeldetuletustest hoolimata, järgneb vaid vaikus… Paremini ei läinud ka kolleegidel Õhtulehest. Siska kasutab oma tavalist põiklemis- ja venitamistaktikat. «Ma ei tea! Ei ole kursis!» pahvatab Siska telefoni ja paneb toru ära.

Kolme päeva pärast on ta suutnud vastuse koostada. Selles kirjutab poliitikahuviline naine, et viibis autot juhtides mõtetega töö juures ning ei pannud tähele liiklusmärke. «Kahetsen juhtunut väga ja usun siiralt, et rohkem seda ei juhtu,» lõpetas Siska.

Armastab musti maastureid

Rullnokka mängis Siska oma isikliku mõned aastad tagasi 600 000 krooni eest soetatud Toyota Land Cruiseriga. «Minu unistuste auto on võimas, üliluksusliku sisuga ja vingelt vihase väljanägemisega,» rääkis ta toona Elu24'le. Auto peab Siska sõnade järgi olema must, tumedate klaaside ja heleda nahksisuga. Veel lisas piiga, et tema vaatab teiste maasturite puhul alati esimese asjana veelgi: «Naljakas on see, et ma vaatan uute maasturite puhul alati kõigepealt velge ja alles siis kiikan, kes roolis. Kui luksmaasturil on all hale või keskmine velg, võib tegu olla maitsetu või koonerdava autoomanikuga.»

Võib mõista, miks liikluseeskirjade rikkumine Tallinna-Tartu maanteel Siska jaoks tühiasi, millest pole mõtet juttu teha. Tema isiklik kiirurekord on 250 km/h, selle saavutas kultuurifunktsionäär Porsche roolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles