Tech & Body 4.sünnipäevapeol astub üles tehnolegend Funk D'Void

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnolegend Funk D'Void
Tehnolegend Funk D'Void Foto: promo

Üritustesari Tech & Body tähistab sel laupäeval klubis Studio oma 4. sünnipäeva. Selle puhul on külla oodata technolegendi Funk D’Void.

Tech & Body pidude hüpnootiliste deep house ja technorütmide järgi on muusikasõbrad juba neli aastat võnkunud ning selle aja jooksul on peoseeria maale toonud mitmeid väljapaistvaid dj-sid ja artiste nagu Jimpster, Vincenzo, Shur-I-Kan, Stee Downes, Ian Pooley, Pete Heller.

Seekordsele sünnipäevatrallile on Tech & Bodyl õnnestunud esinema meelitada üks eriti spets tegelene - Funk D’Void - Rootsi juurtega Barcelonas resideeruv shotlasest technolegend. Mitte vähem tuntud pole tema alter ego Francois Dubois, kelle hitte «Blood» ja «I Try» teavad paljud deep house sõbrad une pealt. 

Funk D’Voidi soojendavad ja jahutavad Studio ülakorrusel Tech & Body eestvedaja Dave Storm ning Ainar Apse. All korrusel ohjavad peorahvast igihaljate r’n’b tantsuhittidega MVP ja Quest.

Uksed avatakse südaööl.

16. jaanuari Tech & Body sünnipäeva peo pilet: enne 01.00 5 eurot, hiljem 10 eurot.

Funk D’Void on just välja andmas oma järjekordset klubihitti «It Could Have Never Happened». Kuula siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles