“Just Film” näitab tänavakultuuri

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kümnendat korda toimuval laste- ja noortefilmide festivalil “Just Film” leidub huvitavat dokumentaal-, tantsu- ja muusikafilmide austajatele, kui kavas on tänavakultuuri eriprogramm.

Festivali juhi Mikk Granströmi teatel jätkab “Just Film” traditsiooni näidata dokumentaalfilme alternatiivmuusika põnevatest skeenedest. Nii on Tallinna Solarise kinos ja Coca-Cola Plazas festivalikavas mitu põnevat filmi.

Peale selle toimuvad eriüritused.

Neljapäeval, 25. novembril kl 16 tegutseb Solarise keskuse aatriumis aidsi ennetuskeskuse infopunkt, kus jagatakse infot ja räägitakse narkomaaniast Eestis. Toimub nõustamine ja küsimustele vastamine.

Reedel, 26. novembril esinevad samas kohas samal ajal DanceActi Club Freestyle'i noored, keda treenib Elina Tamm. Kell 18 astub samas üles tantsugrupp UniqueBeat.

Laupäeval algusega kell 17 toimub Solarise aatriumis Väikese Tomi jäätiseviktoriin. Auhinnaks palju jäätist ja tasuta kinopileteid. Kell 17.30 jätkub õhtu WePlay! mängude tutvustamisega. Sama toimub pühapäeval.

Kõigil päevadel on üritustel kohal “Just Filmi” programmimeeskond, kes tutvustab linastuvaid filme ja jagab pääsmeid.

“Just Filmi” lõpupidu “Elektrooniline kaleidoskoop” on reedel klubis Korter. Üritusel rullub lahti eksootiline helipilt, kus on värve andmas dubstep, reggae, drum’n’bass, dub, jump-up jungle ja worldbass.

DJ puldis on Ringo Ringvee, Raul Saaremets, Don Erikson ja Krio. Kinoteemalisi visuaale loob Karl Saluveer.

Tallinna Pimedate Ööde filmifestivali laste- ja noortefilmide alafestival “Just Film” toimub 19.-28. novembrini. Külalistele pakutakse 11 päeva jooksul programmis 49 filmi 89 seansil.

Festival jaguneb neljaks alaprogrammiks, milleks on lastefilmid, noortefilmid, tänavakultuuri eriprogramm ja sünnipäeva eriprogramm.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles