Kodumaa populaarseim hardstyle'i üritus pidutseb reedel Rock Cafes koos Itaalia suurnimega Zatox

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia hardstyle'i staar Zatox
Itaalia hardstyle'i staar Zatox Foto: promo

Kodumaa populaarseim hardstyle muusika pidudsesari Hard Nation on edukalt seljatanud oma viis tegutsemisaastat ning astub suure sammuga uude ja seiklusrikkasse aastasse, et taaskord publikuni tuua raskema tantsumuusika kõige tuntumaid nimesid.

Üritus, mis toimub aastas vaid neli korda, on juba oma kolmanda peatükiga piduliste ees reedel, 15.jaanuaril kontsertklubis Rock Cafe.  

Selleks korraks on külla kutsutud maailma top 100 dj´de hulka kuuluv ja hardstyle üks erilisemaid kujusid - artist nimega Zatox. Tegu on tõelise Itaalia staariga, kes on esinenud kõikidel suurematel festivalidel üle maailma ning teinud  koostööd pea kõikide suurnimedega hardstyle maailmas.

Tema muusikat iseloomustab ennekõike energia ja Zatoxile omane pinge, mis kestab terve tema esinemisaeg.  

Lisaks suurnimele astuvad lavale ka kodumaa tegijad, kellest näiteks Radiance esineb juba välismaa suurfestivalidel, esindates niiviisi meie kodumaad. Laval on veel dj´d Cityflash, Whirl, Hardstyle Toys, Snoopp, Spirit ja Sunny Dee.

Uksed avatakse reedel 15.jaanuaril 23.00.

Piletiinfo Piletilevis.

Attendi üritusele siin.

HARD NATION w´ ZATOX (it) Rock Cafe 15.01.2016

https://www.facebook.com/events/1066830716691070

Posted by CLUB VISION on Tuesday, 8 December 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles